Nacionālais teātris ieskandinās svētkus ar Vecgada koncertu (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Nacionālais teātris 17.decembra plkst.19 ieskandinās svētkus ar Vecgada koncertu, informē teātra pārstāve Lolita Grāvīte.

Koncerta pieteikumā rakstīts, ka "mēs katrs nākam no savas ģimenes un savas zemes daži gadu mijai nepievērš lielu uzmanību, bet liela daļa šo nakti uzskata par noslēpumainu, brīnumainu, īpašu, tādu, kurā jāievēro tradīcijas. Teātra aktieri dalīsies savos atradumos, aptaujājot draugus un draugu draugus visā pasaulē, bet visi kopā piedāvās labākās un svētkiem piemērotākās dziesmas no mūsu teātra izrādēm".

Pasākuma režisors un scenogrāfs ir Reinis Suhanovs, kostīmu māksliniece - Ilze Vītoliņa, muzikālo noformējumu veidojis Valdis Zilveris, bet horeogrāfiju Andrejs Filipovs. Koncerta gaismu mākslinieks ir Oskars Pauliņš.

Koncerta vadītāji ir aktieri Indra Burkovska, Raimonds Celms un Arturs Krūzkops, savukārt tajā piedalīsies Dita Lūriņa, Evija Krūze, Madara Botmane, Maija Doveika, Ainārs Ančevskis, Egils Melbārdis, Kaspars Aniņš, Mārtiņš Brūveris, Mārtiņš Egliens un Mārcis Maņjakovs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu