Pārgalvīga apdzīšana uz Tallinas šosejas – autovadītāja izraisa nopietnu avāriju (37)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Nepārdomātam apdzīšanas manevram uz Tallinas šosejas starp Ādažiem un Lilasti sekas bija spēcīga sadursme, kā rezultātā nopietni cieta ne tikai mašīnu bleķi, bet arī cilvēki.

Bija ap plkst. 14.30, kad kādai sievietei pie BMW stūres izlikās, ka priekšā braucošais spēkrats ceļu mēro par lēnu, un apvidnieka stūrētaja pieņēma lēmumu mašīnu apdzīt.

Visticamāk, kādā cita dienā, kad ceļš nebūtu apsnidzis un apledojis, viss būtu beidzies bez sekām, taču jau pabeidzot manevru un atgriežoties savā joslā spēkrats sagriezās sāņus un vairs nebija nekādi valdāms. Sadursme ar pretim braucošu ”Volvo” bija neizbēgama.

”Volvo” vadītājs negadījumā tika cauri bez traumām, bet diviem cietušajiem, to skaitā arī BMW sturētājai mediķi konstatēja vairākus nopietnus ķermeņa ievainojumus.

Abas automašīnas avārijā cietušas pamatīgi un diez vai būs remontējamas. Valsts policijas pārstāvji aicina ņemt vērā laikapstākļus, pa brauktuvēm pārvietoties izvēloties atbilstošu ātrumu, savlaicīgi gatavoties manevriem un nopietni izvērtēt nepieciešamību veikt apdzīšanu.

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu