Repere BDM un dziedātāja Diona Liepiņa izdod jaunu balādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Diona Liepiņa un BDM
Diona Liepiņa un BDM Foto: publicitātes

Noslēpumainā pašmāju repere BDM kopā ar vienu no televīzijas šova X-Faktors spilgtākajām zvaigznēm, dziedātāju Dionu Liepiņu, klajā laidusi jaunu dziesmu "Izglāb mani". Dziesma ir ceturtais un noslēdzošais singls no jūlijā izdotā BDM debijas albuma "Shapeshifter".

"Dziesma ir mana albuma noslēdzošā kompozīcija un viennozīmīgi vispersoniskākā tajā. Tehniski šī dziesma ir vienkārša, bet man tās tapšanas process bija emocionāli vissmagākais un grūtākais, jo dziesma ir veltījums manai mammai, kuru aizsaulē aizsauca neārstējama slimība. Šī droši vien ir dziesma, kuru diezin vai jebkad spēšu izpildīt “dzīvajā”, tā iemesla dēļ, ka ikreiz, kad prātā atgriežos pie domas, ka viņas vairs nav, man salūst sirds,” par dziesmu stāsta BDM. Kā norāda repere, dziesma ir par nepārejošām ilgām un sirdssāpēm, kas nomāc, zaudējot pašu tuvāko.

Līdzās BDM dziesmā izskan arī talantīgās "X-Faktora" zvaigznes Dionas Liepiņas balss. 

"Kad BDM man piedāvāja sadarboties, es uzreiz piekritu, jo likās, ka būtu lieliski sadarboties ar reperi, kura ir sieviete, nevis džeks. Ar BDM biju pazīstama jau labu laiciņu, un jau pirmajā tikšanās reizē sapratu, ka viņa ir ļoti jauks cilvēks, tādēļ pieņemt lēmumu par sadarbību bija vienkārši. Kad dzirdēju dziesmu, man uzreiz iepatikās gan melodija, gan vārdi, turklāt darbs pie kopīgās dziesmas ar BDM bija viegls un patīkams, lai gan man bija bail par to, vai tiešām man izdosies izdziedāt piedziedājumu tā, kā iecerējusi repere. Iepriekš nebiju pieradusi un uzdrošinājusies dziedāt tik augstas notis, tāpēc dubultprieks, ka BDM man noticēja un viss izdevās. Šī dziesma nav tikai dziesma, tā ir dziesma ar dvēseli, jo tai ir savs stāsts. Šādas dziesmas mani jo īpaši uzrunā," skaidro dziedātāja Diona Liepiņa.

Dziesmai radīts arī videoklips, kura autori ir vizuālā satura veidotāji Rodnae.prod no ASV, Losandželosas. Video stāsts ir par diviem uz vientuļas planētas nonākušiem astronautiem, kuri neizbēgami ir nolemti bojāejai, un iemīlējušos pāri liktenis diemžēl izšķir pāragri.

Noskaties video!

Dziesma ierakstīta Prime Time Records ierakstu studijā. Pie dziesmas ieraksta strādājis mūziķis Jānis Šmēdiņš jeb Fakts, kurš dziesmu arī miksējis un māsterējis. Savukārt dziesmas instrumentālā pavadījuma autors ir angļu bītmeikeris E-MAN47 (Ian Crate).

BDM albums "Shapeshifter" klausītājiem pieejams visās populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, tostarp Spotify, Apple Music u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu