CNN no darba atlaiž skandālā ierautā bijušā Ņujorkas gubernatora brāli (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

ASV telekanāls CNN pagājušās nedēļas nogalē atlaidis diktoru Krisu Kuomo, kurš ir seksuālās uzmācības skandālā ierautā bijušā Ņujorkas štata gubernatora Endrū Kuomo brālis.

Kriss Kuomo atlaists, kad atklātībā nonāca informācija, ka viņš palīdzējis savam brālim koordinēt atbildes reakciju uz skandālu.

Endrū Kuomo, kuru 11 sievietes apsūdzējušas par seksuālo uzmākšanos, 10.augustā paziņoja par atkāpšanos no amata. Endrū Kuomo iepriekš bija noliedzis savu vainu nepiedienīgā uzvedībā un pretojās aicinājumiem atkāpties, lai gan neatkarīgā izmeklēšanā ticis secināts, ka viņš esot uzmācies gan tagadējām, gan bijušajām Ņujorkas štata darbiniecēm.

Pagājušajā nedēļā atklātībā nonāca informācija, ka Kriss Kuomo darbojies kā sava brāļa padomnieks neilgi pēc seksuālās uzmācības skandāla izcelšanās. Viņa uzdevums bijis palīdzēt savam brālim un viņa preses pārstāvjiem sagatavot atbildes reakciju uz Endrū adresētajām apsūdzībām.

Kriss Kuomo noliedzis, ka viņš būtu darbojies kā padomnieks. Viņš apgalvoja, ka sniedzis vienīgi savu privāto situācijas novērtējumu.

Ceturtdien CNN Krisu Kuomo uz laiku atstādināja no pienākumu pildīšanas, bet sestdien viņš no darba tika atlaists.

Atlaišanu CNN pārstāvji skaidroja ar to, ka Kriss Kuomo pārkāpis CNN standartus.

Kriss Kuomo vadīja CNN raidījumu "Cuomo Prime Time", kas bija viens no populārākajiem televīzijas kanāla raidījumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu