Britu parlamentā atrastas kokaīna pēdas; vaino deputātus (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Lielbritānijas Pārstāvju palātas spīkers Lindsejs Hoils plāno prioritārā kārtībā ar policiju pārrunāt informāciju par narkotiku lietošanu parlamentā.

Hoils pauda "dziļas bažas" par informāciju, ka Vestminsterā atrastas kokaīna pēdas vietās, kuras pieejamas tikai cilvēkiem ar parlamenta caurlaidēm.

Paziņojumā viņš paudis, ka sagaida "pilnīgu un iedarbīgu likuma ievērošanu" parlamenta teritorijā.

Hoils atgādināja, ka parlaments sniedz palīdzību deputātiem un darbiniekiem, kuri nonākuši narkotiku atkarības gūstā, bet tiem, kas pārkāpj noteikumus, jārēķinās ar bargiem sodiem.

Britu parlamenta apakšpalātas Administratīvās komitejas priekšsēdētājs Čārlzs Volkers no Konservatīvās partijas ierosināja narkotiku meklēšanas suņu izmantošanu parlamentā, atgādinot, ka suņi teritorijā jau ilgstoši tiek izmantoti arī sprādzienbīstamu priekšmetu meklēšanai.

Laikraksts "Sunday Times" vēsta, ka 11 no 12 pārbaudītajām vietām britu parlamenta teritorijā atrastas kokaīna pēdas. Pārbaudes veiktas saistībā ar apgalvojumiem, ka vairāki deputāti lieto narkotikas.

Pārstāvju palātas amatpersonas pagājušajā mēnesī saņēmušas informāciju, ka parlamenta apkaimē bijis sajūtams arī marihuānas aromāts.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu