Ar jaunu dziesmu klajā nācis mūziķis Patriks Peterson (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriks Peterson
Patriks Peterson Foto: publicitātes

Ar jaunu dziesmu angļu mēlē "Can’t Get You Outta My Head" klajā nācis jaunais mūziķis Patriks Peterson (Elviss Patriks Pētersons), kurš atklāj, ka līdz ar singla izdošanu piepildījis jau vairākus gadus lolotu sapni. Skaņdarbam tapis arī videoklips.

Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir pats Patriks Peterson, bet producents – Kaspars Ansons.

"Jau vairākus gadus esmu sapņojis izdot dziesmu, kurai pats esmu sarakstījis gan mūziku, gan tekstu, un šis sapnis beidzot ir piepildījies," stāsta Peterson.

"Dziesma patiesībā tapa jau šī gada sākumā, gaišā un skaistā dzīves posmā. Līdz ar to tā ir pozitīva – par sevis atrašanu, iemīlēšanos, par prieku, ko sniedz otrs cilvēks. Vēlos šīs sajūtas un pozitīvās emocijas, kuras izjutu, dziesmu rakstot, nodot arī ikvienam klausītājam," atklāj Elviss Patriks Pētersons, pazīstamā mūziķa Ivara Pētersona dēls.

Singlam tapis arī videoklips, kura režisors ir Artūrs Streļuks, bet operatora un montāžas pienākumi tika uzticēti Elvim Lācim. Klipā redzamā aktrise ir Madara Martinkena-Igaune, bet stilu un grimu veidojusi Iluta Reinberga.

"Tāpat kā daudzas lietas dzīvē, arī šo klipu nevajadzētu uztvert burtiski. Bieži attiecībās pienāk brīdis, kad kāds vēlas tās izbeigt, bet mēs nezinām, kā to pateikt otram. Nereti šādos brīžos mēs viens otru ietekmējam morāli un kļūstam auksti. "Brīvības" sajūta nāk reizē ar šķiršanos. Šis ir izdomāts stāsts ar pavisam citādāku zemtekstu... Šis ir stāsts par kādu jaunu vīrieti, kurš, nespēdams izbēgt no attiecībām un turpinot ciest morāli, katru reizi nonāk pie viena un tā paša risinājuma, taču viņam pašam “jānoved” šis viss līdz galam," skaidro videoklipa režisors Streļuks.

Noskaties!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu