RusTVNET ziņas jaunajā Latvijas TV kanālā "Duo 7"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

No 1. septembra televīzijas skatītājiem Latvijā pieejams jauns un izklaidējošs kanāls krievu valodā Duo 7. Savukārt no 22. novembra "Duo 7" sadarbībā ar TVNET GRUPA piedāvā "RusTVNET" ziņu raidījumus katru darba dienu, piecas reizes dienā.

Katru dienu tiek pārraidīti pieci ziņu izlaidumi krievu valodā, kuri vēsta par aktuālo un svarīgo Latvijā un pasaulē. Kā komentē telekanāla "Duo7" pārstāvji, tās būs īsas un kompaktas ziņas par aktuālo, aptverot sabiedrībā būtiskākās tēmas. 

Par svarīgo stāstīs žurnālistes Anna Mažajeva un Maija Vilenčika.

Jau ziņojām, ka no 1. septembra televīzijas skatītājiem Latvijā pieejams jauns un izklaidējošs kanāls krievu valodā – Duo 7. Jaunais TV kanāls jau pieejams TET (oriģinālajā Helio iTV pakā), Skatvis, Starnet, Elektrons&K, Netvision un Balticom klientiem. TV kanāla skatītāji var baudīt arī dažādas filmu un seriālu pirmizrādes no labākajām Krievijas studijām, sekot līdzi populārām un labi zināmām komēdijām, kā arī detektīvseriāliem un melodrāmām.

Duo 7 krievu valodā piedāvā kvalitatīvāko saturu

TV kanāla skatītāji var baudīt dažādas filmu un seriālu pirmizrādes no labākajām Krievijas studijām, kā arī sekot līdzi populārām un labi zināmām komēdijām, detektīvseriāliem un melodrāmām.

Līdz ar rudens sākumu kanālā skatāmi tādi darbi kā “Likvidācija” (Ликвидация), “Ardievu, mīļotā” (Прощай, любимая), “Sarkanā karaliene” (Красная королева) un “Pūces kliedziens” (Крик совы) – seriāli, kas jau kļuvuši par hītiem. Novembrī tiem pievienosies seriāli “Projekts “Anna Nikolajevna”” (Проект «Анна Николаевна»), “Labāks par mums” (Лучше, чем люди), “Mīļākās” (Содержанки), kā arī būs skatāmas dažādas filmas: “Pāris no nākotnes” (Пара из будушего) ar Sergeju Burunovu un Mariju Aronovu kā arī “Parādu piedzinējs” (Коллектор) ar Konstantīnu Habenski.

Savukārt, tuvojoties gada izskaņai, TV ekrānos būs skatāmi jauni seriāli – “Vidusjoslas vampīri” (Вампиры средней полосы), “Mediators” (Медиатор), “Bijušie” (Бывшие), “Metode” (Метод), “Vētra” (Шторм) un daudzi citi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu