Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 7. decembrim.

AUNS

Šodien zvaigžņu stunda! Parādīsi savas darba spējas, pratīsi formulēt viedokli, argumentēt un paspīdēt ar zināšanām. Esi godam nopelnījis augstāku amatu un lielāku atalgojumu.

VĒRSIS

Neklusē tik ilgi, kamēr kauss jau plūst pāri malām. Atklāta runa visu saliks pa plauktiņiem. Turklāt ar padomu īstajā brīdī var uzrasties seni darījumu partneri vai draugi.

DVĪŅI

Nopietna diena, kad daudz svarīgu darbu darāmi. Sekmīgi nokārtosi arī dažādas lietišķās darīšanas. Ja kas runājams bankā, tad panāksi vēlamo rezultātu.

VĒZIS

Izturies kritiski un vērtējoši pret sadarbības partneriem, un tiec skaidrībā, ko no kura var sagaidīt. Tad veiksme būs ar tevi. Un arī iespējas labi nopelnīt.

LAUVA

Situācijas mainīgas, un jāatrod risinājums, lai vilks paēdis un kaza dzīva. Galvenais saglabāt mieru, un konsultēties ar zinošiem ļaudīm. Neesi lepns, un jautā - jauna informācija noderēs.

JAUNAVA

Tāda sajūta, ka cilvēki vēlas pārbaudīt tavu pacietību. Kāds nav kvalitatīvi izpildījis darbu, kāds piemirsis to, kas svarīgs. Būsi priecīgs, vakarā atgriežoties mierīgā mājas atmosfērā.

SVARI

Darbā vai biznesā daudz interesantu ideju, bet kādā brīdī var atklāties, ka pietrūkst zināšanu. Tā nav nelaime, jo internetā tiek piedāvāti dažādi kursi. Atradīsi noderīgu informāciju.

SKORPIONS

Enerģiska un ļoti rosīga diena. Ar augstām prasībām pret sevi un kolēģiem vai darījumu partneriem sasniegsi labus rezultātus un arī par ienākumiem grēks sūdzēties.

STRĒLNIEKS

Jāmeklē jaunas iespējas, jo šis ir labs laiks peļņas palielināšanai. Svarīgi lūkoties uz izdevīgumu, lai ko tu darītu. Vakarā atpūties, pievērsies tīkamam hobijam vai izbaudi labu filmu internetā.

MEŽĀZIS

Neiesaisties attiecību skaidrošanā – ja kādam nav, ko darīt un vajag dzīt intrigas, tā viņa problēma, bet tev darba pilnas rokas. Var uzrasties kādi skauģi vai nelabvēļi... Ignorē viņus.

ŪDENSVĪRS

Daudz informācijas, daudz emociju un kādā brīdī var likties, ka viss slikti. Ko darīt? Uz ko paļauties? Taujā padomu draugiem. Par jebkuru tēmu, kas tev šobrīd svarīga.

ZIVIS

Neskaitāmo ziņu, runu un versiju gāzmā var apjukt. Esi modrs saņemot jaunu informāciju, jo ļoti iespējams, ka viss nav tā, kā izskatās. Izvērtē, lai nenonāktu neveiklā situācijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu