Avārijas vietā Stopiņu novadā notiek vēl viena avārija; kopā cieš četras automašīnas

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Četri vieglo automašīnu vadītāji otrdien rīta pusē Sauriešu apkaimē attapās pie sadauzīta spēkrata stūres, turklāt vienā un tajā pašā krustojumā.

Uz autoceļa Ulbroka-Ogre, krustojumā ar Burtnieku ielu, pirmie sadūrās “Volvo” un “Mitsubishi” spēkrati, bet pēc neilga laika turpat avarēja arī “Kia” un “Volkswagen”. Visticamāk tāpēc, ka pirmais negadījums radīja nekārtības uz ceļa un apgrūtināja redzamību, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

Jevgēņijs, “Volkswagen” vadītājs: “Te jau bija avārija, divas automašīnas stāvēja. Es tās apbraucu pa šo pusi, viņš izbrauca no mazākas nozīmes ceļa, tas arī viss. Vēl bija viens “Volvo”, bet tas jau aizbrauca pēc tam, kad aizpildīja protokolu, es nezinu. Stāvēja pa vidu, es apbraucu, un viss. Bija sastājušās automašīnas, un mani laikam nevarēja pamanīt. Nezinu.”

Ārsti ziņo, ka izsaukums uz Sauriešu apkaimes avārijām otrdienas rītā netika saņemts un nevienam no negadījumos iesaistītajiem nebija nepieciešama mediķu palīdzība. Jevgēņijs nepārdzīvo par sabojāto automašīnu, taču pēc avārijas sekojuši emocionāli pārdzīvojumi. Viņam pašam gan viss esot kārtībā, taču vedis bērnu uz skolu, meitiņa gan nedaudz nobijās. 

Jevgēņijs ir vietējais iedzīvotājs un spriež, ka šajā krustojumā derētu īstenot satiksmes organizācijas uzlabojumus. Viņš noskaidrojis, ka

iepriekšējā avārija šeit notikusi teju tādos pašos apstākļos kā tā, kurā iesaistījās viņš pats.

Jevgēņijs atzīst, ka attiecīgajā vietā ļoti bieži notiek avārijas, jo automašīnas izbrauc uz galvenā ceļa un ir liela spēkratu plūsma. Iespējams, šajā vietā vajadzētu uzlikt luksoforu, jo no rītiem izbraukt no mazākas nozīmes ceļa esot ļoti problemātiski.

Trīs no četrām automašīnām nebija braucamas, tāpēc nācās ilgi gaidīt, kad ieradīsies evakuators. Notikuma vietā stundām ilgi strādāja vairākas policijas ekipāžas, kas regulēja krustojumu, cenšoties izvairīties no sastrēgumiem, un vēl kādas avārijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu