Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops trešdienai, 8. decembrī.

AUNS

Jāpievērš uzmanība finansēm... Parādīsi savus talantus un vēlreiz apliecināsi, ka esi profesionālis savā jomā. Taču ar labu vārdu vien ir par maz. Nekautrējies apspriest atalgojumu.

VĒRSIS

Laba diena lietišķo jautājumu kārtošanai. Darbā daudz pienākumu un neliels stress, ja viss nerit pēc plāna. Pats jau visu zini labāk, bet noderēs skats no malas – ģimenes vai draugu viedoklis ir vērā ņemams.

DVĪŅI

Kopā darītie darbi dos rezultātu. Lieliski sapratīsies ar kolēģiem vai darījumu partneriem un būsi uz viena viļņa. Līdztekus lietišķajai jomai iespējamas pārdomas par sirdslietām.

VĒZIS

Darbā jauni kontakti, iespējas satikt interesantus cilvēkus. Taču ļoti svarīgi visas vienošanās noformēt juridiski korekti, lai vēlāk nerodas domstarpības.

LAUVA

Ja darba jomā kāds vilinošs piedāvājums – rūpīgi izvērtē. Ne vienmēr viss ir tik skaisti kā izskatās vai kā tiek solīts. Privātajā dzīvē iespējami interesanti piedzīvojumi.

JAUNAVA

Tavas darba spējas ir apbrīnojamas un šodien parādīsi uz ko esi spējīgs – ka vari vēl „augstāk un tālāk”. Taču svarīgas arī sirdslietas. Kaislības var sagriezt mierīgo dienas ritmu virpulī.

SVARI

Darbā daudz pienākumu un sarežģītas situācijas, kuru atrisināšanā lieti noderēs tavas diplomāta spējas. Būtu vēlams papildināt profesionālās iemaņas un atrast ko noderīgu interneta kursu piedāvājumā.

SKORPIONS

Tev ir augstas prasības gan pašam pret sevi gan pret kolēģiem un biznesa partneriem. Var rasties strīdus situācijas, bet piekāpties un nolaist latiņu zemāk nav vērts. Tikai izvēlies komunikācijas formu.

STRĒLNIEKS

Lieliska diena, lai izrunātu svarīgās lietas ar priekšniecību, kolēģiem un darījumu partneriem. Varbūt viss nenotiks tā, kā esi plānojis, taču vakarā pēc darba tomēr gandarījums par paveikto.

MEŽĀZIS

Zināsi padomu un atradīsi risinājumus sarežģītās situācijās. Labi sapratīsies ar cilvēkiem un daudz ko atrisināsi, pateicoties spējai būt tolerantam un respektēt dažādus viedokļus.

ŪDENSVĪRS

Emocionāla diena. Kādā brīdī likies, ka viss iet „uz urrā”, kādā brīdī, ka viss galīgi „šķērsām”. Ja iespējams, beidz darbus ātrāk un dodies mājās pie savējiem vai garākā pastaigā, lai sakārtotu domas.

ZIVIS

Radošas idejas un netradicionāls skatījums uz situācijām un spējas informācijas plūsmā „lasīt starp rindiņām”. Profesionālajā jomā panākumi, taču iemaņas un zināšanas vajadzētu uzlabot. Paskati tiešsaistes kursu piedāvājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu