Vīrietis Krāslavā ar āmuru un cirvja kātu mēģina noslepkavot dzīvesbiedri (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Cirvis celmā.
Cirvis celmā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonedēļ par dzīvesbiedres slepkavības mēģinājumu Krāslavas novadā tiesa apcietinājusi kādu vīrieti, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 4.decembrī, likumsargi saņēma informāciju, ka medicīnas iestādē ar vairākām sistām un durtām brūcēm, kā arī ar ķermeņa lūzumiem ir nogādāta 1985. gadā dzimusi sieviete no Krāslavas novada Šķeltovas pagasta.

Policijas amatpersonas, veicot pirmstiesas izmeklēšanas darbības kriminālprocesā, noskaidroja iespējamo vainīgo personu - 1973.gadā dzimušu sievietes dzīvesbiedru. Viņš, būdams alkohola reibumā, ar āmuru, cirvja kātu un citiem smagiem priekšmetiem nodarīja sievietei smagus miesas bojājumus. Tāpat mediķi sievietei konstatēja vairākas durtas brūces.

Krāslavas iecirkņa likumsargi noskaidroja, ka sievietei bija izdevies aizbēgt no varmākas un vērsties pēc palīdzības pie vietējiem iedzīvotājiem, kuri izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, un sieviete šoka stāvoklī tika nogādāta medicīnas iestādē.

Turpat notikuma vietā tika aizturēta iespējamā vainīgā persona. Dzīvesvietas apskates laikā pie vīrieša atrasti vairāki šaujamieroči, munīcija un vairākas rokas granātas.

Policijā uzsver, ka persona iepriekš bija sodīta par smagiem noziegumiem, kā arī vairākkārt bija nonākusi policijas redzeslokā saistībā ar šaujamieroču nelikumīgu apriti.

Pirmdien, 6. decembrī, Daugavpils tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu. Savukārt policija turpina izmeklēšanu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu