Divas autovadītājas Pļavniekos nesadala vienu krustojumu un piedzīvo nopietnu avāriju (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pļavniekos, Andreja Saharova ielā, divas jaunas sievietes trešdienas rīta pusē nesadalīja regulējamo krustojumu ar M. Keldiša ielu un izraisīja spēcīgu sadursmi. Trieciens starp Opel un BMW spēkratiem bija tik spēcīgs, ka bavārietim tika pamatīgi samīcīta priekšpuse un nolauzts ritenis, un arī Opel paša spēkiem ceļu vairs turpināt nevarēja. Labi vien, ka neviena no vadītājām šajā avārijā neguva traumas.

Jevgēņija, “Opel” vadītāja: “Meitenei, paldies Dievam, viss ir kārtībā, un man arī cieta pārsvarā automašīna. Man viss kārtībā. Es atceros, ka esmu bijusi sliktākā stāvoklī, daudz smagākā avārijā, tāpēc man nebija tik liels satraukums pašai, mani vairāk bija bail par otru meiteni, jo bija redzams, ka viņai tā bija pirmā avārija.”

Pēc smagās sadursmes izcēlās diskusija par to, kura no vadītājām brauca pie sarkanā luksofora signāla. BMW vadītāja kameras priekšā runāt nevēlējās, taču “Opel” vadītāja pieļāva iespēju, ka nogriešanās manevru veikusi pēdējā brīdī. Viņa iebraukusi krustojumā, kad sācis oranžais luksofora signāls, vēlējusies pabeigt manevru, kad pēkšņi viņas auto saņēmis spēcīgu belzienu sānā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jevgēņija: “Tagad man šķiet, ka labāk būtu bijis apstāties un pagaidīt, bet arī otra vadītāja varēja pastāvēt. Man nav īsti skaidrs, kura no mums tagad ir vainīga.”

Negadījuma vietā ieradās arī sieviešu tuvinieki, kas ir atviegloti, ka avārijā cieta tikai dzelži. Arī Jevgēņija norāda, ka negadījums varēja izvērsties daudz sliktāks un lieku reizi atgādina, ka, sēžot transportlīdzekļa autovadītāja sēdvietā, riskēt nedrīkst.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu