Video ⟩ Krievija pie Ukrainas robežas turpina pulcēt militāro tehniku (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas pētniecības un izmeklēšanas projekta “Conflict Intelligence Team” analītiķi ziņo, ka Krievija joprojām turpina pulcēt karaspēku un militāro tehniku rajonos, kas robežojas ar Ukrainu.

Analītiķiem izdevies fiksēt jaunu militārās tehnikas pārvešanu uz Voroņežas apgabalu. Maslovkas dzelzceļa stacijā šobrīd atrodas liels skaits militārās tehnikas, ieskaitot zenītraķešu kompleksus “Buk”, tankus “T-80U” un pašgājējhaubices “Msta-S”.

“Conflict Intelligence Team” rīcībā ir divi video, kas nesen uzņemti Maslovkas stacijā un kuros redzama militārā tehnika, kas atrodas stacijas teritorijā.

“Conflict Intelligence Team” jau novembrī brīdināja, ka Krievijas militārā tehnika pie robežas ar Krieviju tiek pulcēta satraucošā apjomā.

Rietumvalstu izlūkdienesti un amatpersonas pēdējā laikā vairākas reizes brīdinājuši par iespējamu Krievijas uzbrukumu Ukrainai, kas varētu notikt nākamā gada sākumā.

Ukrainas jautājums bija galvenā tēma šonedēļ notikušajā ASV prezidenta Džo Baidena un Krievijas prezidenta Vladimira Putina videosamitā.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu