Foto ⟩ Lopesa un Afleks nevar beigt mīlināties pat NBA mača laikā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Par Holivudas "karstāko" pāri dēvētie Dženifera Lopesa (52) un Bens Afleks (49) savas jūtas izpauž arī NBA spēles pirmajās rindās. 

Aktieru pāris 8. decembrī apmeklēja Losandželosas "Lakers" un Bostonas "Celtics" spēli, un fotogrāfi iemūžinājuši to, ka abi vairāk laika pavadīja, viens otram pieskaroties un mīlinoties, nevis iedziļinoties tajā, kas notiek basketbola laukumā.

Kā zināms, Lopesa pēc kāzu atcelšanas ar kādreizējo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu (46) šā gada aprīlī satuvinājās ar savu bijušo draugu Benu Afleku. 2002. gadā Lopesa un Afleks saderinājās, taču 2004. gadā tomēr nolēma iet katrs savu ceļu.

2005. gadā Afleks apprecējās ar aktrisi Dženiferu Gārneri, taču abu laulība izjuka 2018. gadā. Savukārt Lopesai aiz muguras ir jau veselas trīs laulības: no 1997. līdz 1998. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Odžani Noa, no 2001. līdz 2003. gadam ar aktieri Krisu Džadu, bet no 2004. līdz 2014. gadam ar dziedātāju Marku Antoniju. Pēdējās laulības laikā slavenība kļuva par māmiņu dvīņiem Maksimiliānam un Emmei.

Lopesa un Afleks savas attiecības publiski apstiprināja dziedātājas 52. dzimšanas dienā, daloties ar romantisku kopbildi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu