Svētdienas horoskops: Sapratīsi, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties! (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 12. decembrim.

AUNS

Sirsnīgas noskaņas un sirds pilna romantikas. Laiks dzīves baudīšanai. Taču radīsies nelielas pārdomas, vai tiešām viss notiek tā, kā tu gribētu. Jātiek skaidrībā ar sevi.

VĒRSIS

Vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto ģimeniskā atmosfērā. Būs par ko parunāt, kopā pastrādāsiet un mīļuprāt uzņemsiet ciemos draugus. Sapratīsi, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties.

DVĪŅI

Daudz saimniecisko darbu. Pievērsies mājokļa ģenerāltīrīšanai un āra teritorijas sakopšanai. Nepūlies viens, bet iesaisti ģimeni. Vakarā izveido plānu jaunās nedēļas darbiem.

VĒZIS

Viļņosies kaislības un vēlme attiecībās kaut ko mainīt. Nerīkojies emociju iespaidā, bet katru soli kārtīgi apdomā. Gūsi jaunu pieredzi un atklāsi sevī interesantas šķautnes.

LAUVA

Gribēsi izanalizēt un iedziļināties attiecību smalkumos. Neturi emocijas pie sevis, bet dalies savās pārdomās ar mīļoto cilvēku. Pārrunājiet svarīgāko.

JAUNAVA

Būs pozitīvas emocijas un gribēsies lidot pus solīti virs zemes. Attiecībās svarīga arī garīgā sapratne un spēja ne tikai skatīties vienam uz otru, bet kopīgā virzienā nākotnē.

SVARI

Sirds ilgosies pēc romantikas un dvēseliskām sarunām. Esi kopā ar mīļoto cilvēku, dalieties svarīgākajā un apspriediet nākotnes nodomus. Tostarp arī sadzīviskās lietas.

SKORPIONS

Velti šo dienu privātajai dzīvei. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas pārrunājams. Sirsnība un atklātība nāks par labu attiecībām.

STRĒLNIEKS

Dažādas darīšanas ar ģimenes locekļiem, iespējams, kādam no viņiem nepieciešams padoms vai atbalsts. Sazinies arī ar radiniekiem, kas tālākās zemēs.

MEŽĀZIS

Ja vēlies kaut ko dzīvē mainīt, tad dari to pamazām. Vispirms izvērtē, ko vari iegūt un ko zaudēt. Vajadzētu vairāk laika pavadīt kopā ar mīļoto, izrunāties, apspriest nākotnes ieceres.

ŪDENSVĪRS

Jāgādā par saskaņu. Ja rodas kādas domstarpības vai viedokļu atšķirības, ieklausieties viens otrā. Nav vienas vienīgās taisnības. Attiecību spodrināšanai un stiprināšanai par labu nāks kopīgs izbrauciens.

ZIVIS

Mīlestība sildīs sirdi, un tu kopā ar mīļoto cilvēku labi pavadīsi laiku. Varat kopā saimniekot mājās, iekārtojot ģimenes ligzdiņu un mainot un atjaunojot interjeru.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu