Horoskopa zīmes, kurām jābūt īpaši piesardzīgām 2022. gadā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Lasot horoskopu, ceram izlasīt tikai labas prognozes, taču šoreiz jāsāka uzreiz - trīs Zodiaka zīmes 2022. gads pārsteigs patiešām nepatīkami.

Svari

Svari, 2022. gads būs jūsu "Patiesības gads". Jums ir tendence slēpt savas jūtas aiz intelekta maskas, taču no 2021. gada beigām līdz 29. janvārim, jūs nevarēsiet darīt neko citu, kā vien stāties pretī pagātnes cilvēkiem un dzīvesveidam. Radikāls godīgums jau no paša gada sākuma. Izlikšanās, ka tev viss ir kārtībā, tev vairs nepalīdzēs.

Visas trīs šī gada galvenās Merkura retrogrādes rada nelabvēlīgu ietekmi jūsu zīmei - komunikācijas traucējumi būs izplatīta problēma visa gada garumā. Esiet ļoti apzināti, runājot patiesību, jo jūsu vārdi var tikt un tiks viegli interpretēti nepareizi. 

Visticamāk, jūs jutīsities nevietā un apšaubīsit savu mērķi — vienkārši mēģiniet to noturēt. Tas pāries, un 2022. gada izaicinājumi vedīs jūs pretī patiesībai un neticamam 2023. gadam.

Lauva

Sagatavojieties "Neērtības gadam". 2022. gads satricinās jūsu pasauli un iemācīs jums izturēt vēl lielāku diskomfortu, nekā jūs domājat. 2022. gads tev nenoliedzami būs grūts, taču ne bez iemesla. Jūsu uzdevums ir mācīties no nepatikšanām, ko kosmoss jums rada.

Lai gan ir zināms, ka jums patīk, ka visi skatās uz jums, Lauva, 2022. gads ir laiks, lai ieskatītos sevī un strādātu ar sevi.

Jūs neesat tāds cilvēks, kuram patīk apstāties, taču 2022. gadā jums pie tā būs jāpierod. Vai varat izmantot šo laiku, lai iemācītos sadzīvot ar diskomfortu - klusuma diskomforts, kad vēlaties runāt par sevi, diskomforts būt vienam un diskomforts, iespējams, iztikt bez greznības, ko uzskatāt par pašsaprotamu.

Ūdensvīrs

2022. gads ir jūsu "Izpratnes gads". Mans dīvainais, brīnišķīgais gaisa zīmju draugs, 2022. gadā jums ir sagādātas tādas pašas nepatikšanas kā Lauvai. Tā kā jūsu zīme ir pretstatā viņu zīmei, atrodiet trakulīgu draugu Lauvas zīmē, ar kuru iet šim gadam cauri.

Par laimi, jūs varat piedzīvot mazliet žēlastības no Saturna. Tā kā senie astrologi uzskatīja, ka jūsu zīme ir planētas Saturna "domicils" jeb dabiskā enerģētiskā mājvieta, šī gredzenotā planēta darbosies kā enkurs visiem centieniem, kas saistīti ar mūža ieguldījumiem - māju celtniecība, ģimenes veidošana, karjera.

Tā kā visi 2022. gada aptumsumi jūs ietekmē un vairāki Merkura retrogrādi darbojas pret jums, kāda veida izpratni jūs varat attīstīt? Ūdensvīra enerģija ir brīnišķīga Mežāža dzinuma un Zivju intuīcijas kombinācija, tāpēc, kad jūs attur no mērķu sasniegšanas, jūs reaģējat agresīvi un emocionāli.

Izmantojiet savu šī gada pieredzi, lai labāk izprastu citu cilvēku cīņas un pārvērstu šīs dziļās jūtas labā darbībā. Jūs tiksiet tam cauri!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu