Ziemeļu džeza grupa “Pulse Trio” izdod pirmo singlu no jaunā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Pulse Trio”
“Pulse Trio” Foto: publicitātes

Pēc 12 gadu prombūtnes, Latvijā atgriezies džeza bundzinieks Pauls Pokratnieks, kurš piedāvā noklausīties jaunu skaņdarbu "Bunker" no "Trio Pulse" topošā albuma.

""Bunker" ir vieta, kur salauzta sirds un prāts var paslēpties, lai apstātos, apdomātos - kas un kāpēc noticis - un saprastu kā lai darbojas tālāk. Tā ir intīma telpa, kur nav logu un gaisma neiespīd, bet durvis ir, un tās ir iespējams atvērt. No klusuma un vientulības nav jābaidās, bet tai jāļaujas, un ar jaunu skatījumu un atziņām var ar smaidu dzīvot tālāk," tā jauno singlu raksturo mūziķis.

Noklausies jauno kompozīciju!

"Pulse Trio" ir moderns džeza klavieru trio, kura skanējums ir dažādu žanru mikss, atspoguļojot komponista Paula Pokratnieka dažādās muzikālās ietekmes, improvizācijai vijoties caur klasisko, populāro un folkmūziku.

Latviešu bundzinieks un komponists Pauls Pokratnieks ir Rīgas Doma Kora skolas absolvents, kā arī ieguvis bakalaura un maģistra grādu džeza mūzikā Hāgas Karaliskajā Universitāte Nīderlandē. Pēdējos 12 gadus pavadījis Nīderlandē un Zviedrijā, aktīvi muzicējot un pasniedzot mūziku savā privātskolā.

Grupas pianists ir viens no labākajiem Zviedru mūziķiem Fabian Kallerdahl, un uz kontrabasa ir dzirdams somu mūziķis Olli Rantala, ar kuriem Pauls iepazinies, dzīvojot Gēteburgā.

Albums "The End is the beginning" ("Beigas ir sākums") tiks izdots 2022. gada 11. februārī zviedru izdevniecības "HOOB Records" paspārnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu