Horoskops pirmdienai

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 13. decembrim.

AUNS

Diezgan emocionāla, bet darbā tomēr pozitīva diena. Jo agrāk ķersies pie pienākumiem, jo vairāk paspēsi. Tikai raugies, lai paveiktais tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē.

VĒRSIS

Neviens neko pa prātam nevarēs izdarīt... Vēris šodien puktīgs un neapmierināts. Iespējams, vajag kādu padomu. Sazinies ar draugiem – viņi uzklausīs un kaut ko vērtīgu ieteiks.

DVĪŅI

Daudz lielisku ideju, bet nedāļā tās visiem pēc kārtas. Daudzreiz pierādījies, ka idejas ir vērtība, par kuru neviens negrib maksāt. Laba diena lietišķo jautājumu kārtošanai.

VĒZIS

Uz tevi vienmēr var paļauties un darba devēji vai biznesa partneri to zina. Tikai neuzņemies vairāk kā runāts. Pievakarē svarīgas ģimenes lietas. Jauka kopā būšana un atbalsts svarīgos jautājumos.

LAUVA

Atkal un atkal parādīsi, ka esi autoritāte, kas spēj sniegt vērtīgus padomus un atrisināt sarežģītus jautājumus. Darbā panākumi, bet mājās jāgādā par saticību.

JAUNAVA

Nedēļa sākas ar darbu gūzmu. Tu esi akurāts un apzinīgs cilvēks, bet vai tāpēc tik daudz jāuzņemas? Turklāt šobrīd svarīgāka par darbu var būt privātā dzīve. Paredzamas kaislības un piedzīvojumi.

SVARI

Lieliskas radošas idejas, lai arī kurā jomā tu strādātu. Ātri atradīsi risinājumus un kolēģi to novērtēs. Vakarā jauki brīži savējo lokā. Tikai nerunā par darbu, viņi vēlas tavu uzmanību.

SKORPIONS

Daudz interesantu ideju, bet, lai tās realizētu, vajag kaut ko jaunu iemācīties. Sērfojot internetā atradīsi tieši to, kas vajadzīgs. Vakarā romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Ja kādam pirmdienā grūti „iešūpoties”, tad tas nav par tevi. Iedvesmosi kolēģus un steidzināsi darbus. Jo vairāk izdarīsi, jo vairāk priecēs cipari bankas kontā.

MEŽĀZIS

Pirmdiena uz pozitīvas nots. Smaids un sirsnība būs labi palīgi arī lietišķos jautājumos. Taču uzmanīgam jābūt naudas lietās. Vakarā svarīga privātā dzīve. Garlaicīgi nebūs.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas sākums tāds pagrūts. Darbi uz priekšu virzās lēnītēm, un priekšniecība vēlas uzdot vēl kaut ko. Runā par samaksu. Tajā pašā laikā interesantas idejas par peļņu. Padomā par savu biznesu.

ZIVIS

Radošais pacēlums neatkarīgi no tā, kurā nozarē strādā, un kādi ir tavi darba pienākumi. Lieliskas iespējas atrast domubiedrus. Ja pietrūkst kādu zināšanu – meklē kursu piedāvājumus tīmeklī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu