Kurai horoskopa zīmei šonedēļ veiksies loterijā?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 13. līdz 19. decembrim.

AUNS

Darba daudz, bet vai gan enerģiskajam Aunam kāds kalns par augstu, vai kāda jūra par dziļu! Iedvesmosi kolēģus un biznesa partnerus, un daudzi kļūs par domubiedriem ikdienas darbos un nākotnes projektos. Kad brīvāks brīdis – atpūties, sazinies ar draugiem, pievērsies sportiskām aktivitātēm. Sirds ilgosies pēc jauniem apvāršņiem, jauniem iespaidiem. Iespēju robežās brīvdienās vari doties nelielā izbraucienā vai arī sākt plānot tālāku ceļojumu gadumijas brīvdienās, ja tas iespējams. Ja jāizšķiras starp prāta apsvērumiem un sirdsbalsi, tad labāk ieklausīties pēdējā.

VĒRSIS

Ap sirdi mierīgi un oma laba, ja mājās kārtība, silts pavards un ienākumi stabili. Šonedēļ jāpiedomā, kā konta saturu papildināt. Varbūt jārunā par algas pielikumu, varbūt jāuzņemas papildus darbi vai varbūt jāmeklē pavisam jauni izaicinājumi. Vērsim šad un tad grūti iekustēties, bet, ja mērķis skaidrs, tad divreiz nebūs jāmudina. Bez sūra darba gan nekas neradīsies, bet tie augļi vēlāk būs saldi un ļoti tīkami. Nedēļas nogalē dodies pastaigā vai iespēju robežās apmeklē kādu kultūras pasākumu. Tas nāks par labu attiecībām, noņems spriedzi un mazinās sīko strīdiņu riskus.

DVĪŅI

Dažu brīdi būs grūti tikt skaidrībā ar sevi: sirds saka vienu, prāts ko citu. Jāatrod veids kā vislabāk līdzsvaroties – vai tā būtu ziemīga pastaiga gar jūru, sportiskas aktivitātes svaigā gaisā vai meditācija siltā mājoklī, galvenais izvēdināt galvu un tad domas sakārtosies. Arī labāk spēsi izprast cilvēku rīcības motīvus. Darbā var izcelties pilnīgi lieki un nevajadzīgi strīdi – gudrākais piekāpjas un „ejam tālāk”... Ja rodas jaunas idejas, tad ir vērts meklēt domubiedrus un paplašināt darbošanos. Brīvdienās izdomā kopā ar saviem mīļajiem ko aizraujošu.

VĒZIS

Ļoti domīgs noskaņojums. Nedēļas sākumā lēni iešūpoties darbiem, bet nedēļas vidū jau ātrāk brīvdienas gribās. Var rasties no tevis neatkarīgi šķēršļi un problēmas, kas jārisina. Nekāda drāma gan nebūs, bet arī sīkumi var radīt stresu. Pēc darba dari to, kas nomierina un harmonizē. Dažādas pārdomas saistībā ar sirdslietām. Ja ar otro pusīti vairs nav kā tajā dziesmā par cimdiņu un rociņu, un podiņu un vāciņu, tad lūko, kā attiecības uzlabot. Pirmām kārtām jāizrunājas, otrkārt nedēļas nogalē vajag ļauties romantikai. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kuru vajadzētu pavērtēt ar kritisku skatu.

LAUVA

„Veni, vidi, vici...” – atnācu, ieraudzīju, uzvarēju. Tā esot teicis Gajs Jūlijs Cēzars. Šonedēļ Lauva dzīvos ar šo pašu sajūtu: ir mērķis, ir rīcība, ir rezultāts. Darbā būsi autoritāte, lai arī kāds būtu tavs amats vai status. Ja neesi priekšnieks, tad pavisam noteikti „pelēkais kardināls”, kura viedoklis ir svarīgs. Ja arī kādā brīdī mainās plānotie darbi vai situācijas – tu tiksi ar visu galā. Brīvdienās prieku sagādās pasākums ģimenes lokā. Klātienē vai attālināti, nav nozīmes. Sirsnīgas sarunas, atbalsts, noderīgi padomi. Attiecībās ar mīļoto cilvēku iespējams kāds strīdiņš. Bet, ja bez spītēšanās – tad ātri izlīgsiet.

JAUNAVA

Kurš vakarā paliek pēdējais darbā vai virtuālajā lietišķajā telpā? Nemaz nav jāmin – diez kam ir jānotiek, lai Jaunava darbu pamestu pusdarītu. Un, kas čakls un atbildīgs, tam bieži vien tiek „deleģēti” papildus pienākumi. Ja arī kaut ko apņemies, tad tomēr pievērs uzmanību atalgojumam. Darba daudz, arī pienākumi var mainīties un ļoti iespējams, ka pietrūkst kādu zināšanu. Tev gudra galva, ātri atradīsi vajadzīgo informāciju, kursus vai seminārus. Ļoti svarīga arī privātā dzīve. Sirsnība un kaislības sildīs dvēseli drēgnos vakaros.

SVARI

Daudz ideju. Arī lietišķās darīšanās atradīsi kreatīvu risinājumu. Dažkārt tā mēdz būt: citi brīnās, kasa ar labo roku aiz kreisās auss, bet idejas autors dodas uz mērķi. Ja darbs saistās ar kādu no radošajām jomām, tad šonedēļ var būt tava zvaigžņu stunda. Lielisks laiks mācībām – skati, kādi kursu vai semināru piedāvājumi internetā. Taču jābūt uzmanīgam naudas lietās. Ja arī gūsi atzinību, tas vēl nenozīmē, ka tālrunī džinkstēs bankas īsziņas par konta papildinājumu. Par novērtējumu naudas izteiksmē var nākties pacīnīties. Privātajā dzīvē burvīgs laiks mīlestības piedzīvojumiem.

SKORPIONS

Darba nedēļā to profesionālisma latiņu augstu celsi – gribēsi, lai visi godam paveic darāmo. Un ne tikai citi, bet arī pašam pret sevi būs augstas prasības. Šajā sakarā var rasties strīdi, kam jārod risinājums un adekvāta komunikācija. Būtu jauki mazliet piedomāt, kādā tonī diskutē vai aizrādi. Cilvēki dažādi un kāds var pārāk jūtīgi uztvert tavus izteikumus. Kaut arī Skorpions savā dziļākajā būtībā ir individuālists, šonedēļ svarīgi prast sadarboties un rast kompromisus. Privātajā dzīvē sirsnīgas emocijas un vēlme drēgnos vakarus sasildīt kaislību un romantikas liesmās.

STRĒLNIEKS

Dzīve kā bangojošs okeāns, kurā vilnis nes augšup galotnē, un ar joni traucas lejup. Arī tad, ja šķiet, ka viss ir slikti, atradīsi sevī optimisma dzirksti, kas ļaus iziet cauri grūtībām un gūt līdzsvaru dvēselē, kā arī sakārtot lietišķos jautājumus. Lielisks laiks, lai kaut ko mainītu – darītu labāk un citādāk nekā līdz šim. Tikai neiesaisties intrigās un neej par šķīrējtiesnesi, ja neviens tevi nelūdz. Profesionālajā jomā var rasties jauni izaicinājumi un peļņas iespējas. Nedēļas nogalē jauki brīži kopā ar saviem mīļajiem. Ģimene – tas ir spēks un atbalsts.

MEŽĀZIS

Atkal klāt laiks, kad vari nostiprināt savu autoritāti. Neviens jau par to nešaubās, bet lieku reizi parādīt savas zināšanas un pieredzi nav par skādi. Kolēģi vai biznesa partneri to augstu vērtēs, un arī pašam būs gandarījums, ka esi spējis atrisināt sarežģītas situācijas. Ir svarīgi neļaut vaļu emocijām, kad gribās pateikt visiem visu. Un nepaļaujies uz citu solījumiem, bet turi stūres ratu stingri savās rokās. Privātajā dzīvē iespējami krāsaini piedzīvojumi. Kādam tikšanās, kādam risināmi sarežģīti jautājumi. Garlaicīgi nebūs. Tikai nepieņem lēmumus emociju iespaidā.

ŪDENSVĪRS

Brīvību mīlošajam Ūdensvīram ikdienība šonedēļ diktēs savus noteikumus. Profesionālajā jomā pienākumi, kurus nevar atlikt vai paveikt pa roku galam. „C'est la vie”… jeb – tāda ir dzīve… Kas jādara, tas jādara. Nebūs viegli, bet finālā ar paveikto būsi apmierināts. Var gadīties, ka draugi vai seni biznesa partneri piedāvā sadarbību, ir vērts sazināties un nopietnā sarunā izvērtēt visus „par” un „pret”. Var gadīties, ka šis ir lielo iespēju laiks, kaut arī sākotnēji uz to raudzīsies skeptiski. Brīvdienās darāmi dažādi saimniecības darbi. Ja esi plānojis pievērsties tehniskām lietām – ievēro instrukcijas un drošības pasākumus.

ZIVIS

Draugi tevi mīl un viņi ir vienkārši lieliski! Ja vajadzīgs padoms vai atbalsts, tad droši dod ziņas. Kaut arī pats visu zini un intuīcija spēcīga, skats no malas palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus un tikt galā ar sarežģītām situācijām. Par ideju trūkumu nevarēsi sūdzēties un kolēģi vai darījumu partneri tās augstu novērtēs. Pats varbūt nedaudz šaubīsies... bet tas ir cilvēcīgi. Patiesībā veiksme ir ar tevi. Ja nepieciešams papildināt zināšanas – internetā atrodami dažnedažādi labi piedāvājumi. Brīvdienās jāpievēršas saimniecības darbiem. Palutini savus mīļos un pretī saņemsi daudz pozitīvu emociju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu