Dzērājšoferis ietriecas privātmājas žogā un aizbēg, iereibušos draugus pametot mašīnā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ezermalas ielā netālu no Valsts policijas koledžas ap diviem dienā privātmājas žogā ietriecās Mercedes-Benz vieglā automašīna. Pēc negadījuma no smalkā auto izvēlās trīs manāmi iereibuši vīrieši, kuri par notikušo neizskatījās īpaši satraukti. 

Izrādījās, ka vīrieši dzīvo turpat netālu vienā no daudzdzīvokļu mājām, un, pēc kaimiņu teiktā, alkoholu lietojuši jau trešo dienu pēc kārtas. Ar Mercedes-Benz vadītāju policistiem aprunāties neizdevās, jo viņš paguva aizbēgt vēl pirms likumsargu ierašanās, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

"Pēc sākotnējās policijas rīcībā esošās informācijas automašīnas vadītājs neatradās notikuma vietā, taču transportlīdzeklī bija vairāki pasažieri. Negadījumā nav cietušu personu, un Valsts policija šobrīd skaidro notikušā apstākļus," pastāstīja VP pārstāve Līna Kaļķe.

Iereibusī trijotne pēc aprunāšanās ar policistiem netraucēti devās uz māju pusi, vienam no vīriešiem nokārtojoties uz trotuāra un pamājot Degpunktā kamerai uz atvadām ar pirkstu.

Privātmājas saimnieks tikmēr  pastāstīja, ka pagriezienā esošā māja nepārtraukti ir apdraudēta, tādēļ pie tās būtu jāuzstāda drošības barjeras. Lai pasargātu ne tikai īpašumu, bet arī cilvēkus, kas iet gar mājas žogu. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu