Automobili samet uz kārtīgi nenotīrītas ielas, un notiek smaga sadursme (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Smaga frontāla sadursme pirmdien notika uz Lokomotīves ielas Ķengaragā. Tur kāds vieglā automobiļa Škoda Fabia vadītājs, pēc sākotnējās informācijas, netika galā ar spēkrata vadību un ietriecās kravas automašīnā Iveco. Negadījumā vissmagāk cieta Škoda šoferis, kurš nogādāts slimnīcā, turklāt netiek izslēgta iespēja, ka viņš pie stūres bija sēdies reibumā.

Negadījums notika ap plkst. 11.00, un tikai minūti pēc tā avārijas vietā piestāja Ceļu policijas ekipāža, kas varēja sniegt palīdzību cietušajiem un koordinēt glābēju un mediķu izsaukšanu.

“Abi autovadītāji vēl atradās automašīnās. 1970. gadā dzimušais vīrietis guvis nopietnas traumas,” TV3 raidījumam Degpunktā stāsta Ceļu policijas inspektors Sergejs Ambrosovs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kā norāda kārtības sargs, pēc notikušā izdevies noskaidrot gan kravas furgona vadītāja versiju, gan uzklausīti vairāki aculiecinieki: “Iespējams, ka cilvēks uzbrauca sniega valnim un pēc tam virsū pretimbraucošajai automašīnai.”

Vieglā auto vadītāja versija vēl nav zināma, un tā tiks noskaidrota laika gaitā. Turklāt nevar izslēgt varbūtību, ka Škoda šoferis pie stūres bija sēdies reibumā. Škoda automašīnas salonā bijusi jūtama spēcīga alkohola dvinga, turklāt uz grīdas mētājās šņabja pudele, ziņo Degpunktā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu