Rīgā un Daugavpilī ugunsnelaimēs dzīvību zaudējuši divi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ugunsgrēkos Rīgā un Daugavpilī aizvadītajā diennaktī gājuši bojā divi cilvēki, informē Valsts policija.

Pirmdienas vakarā saņemts izsaukums uz kādu dzīvojamo māju Rīgā, kur izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāva dzīvojamā mājā deg sadzīves mantas 50 kvadrātmetru platībā un bēniņi desmit kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējies viens cilvēks, kurš cietis un tika nodotos mediķiem. Ugunsgrēka dzēšanas darbu laikā ēkā atrasts bojāgājis cilvēks.

Tāpat pirmdienas vakarā glābēji steidzās uz Gulbenes novada Druvienas pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg vienstāva mūra ēka 60 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās iedzīvotājs, kas bija pamanījis sadūmojumu, no ēkas izglāba vienu cilvēku.

Pirmdien arī saņemts izsaukums Daugavpilī, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg vienstāva dzīvojamā māja 60 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka dzēšanas darbu laikā ēkā tika atrasts bojāgājis cilvēks.

Vakar saņemts izsaukums Talsu novada Ķūļciema pagastā, kur uz Engures ezera atradās divi cilvēki un saviem spēkiem nespēja tikt krastā, jo bija izveidojusies bieza migla.

Ugunsdzēsēji, izmantojot autocisternas skaņas signālu un gaismas lukturus, kā arī nepārtraukti sazinoties ar cilvēkiem, atrada cilvēkus aptuveni divus kilometrus no krasta.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 42 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu