Žurnāls: Mārtiņam Rītiņam tiks piespriests sods par pulcēšanos grāmatas prezentācijā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Rītiņš
Mārtiņš Rītiņš Foto: Paula Čurkste/LETA

1. decembrī prezentēta bijušā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna mīļotās sievietes Lindas Apses grāmata "De Profundis. Mārtiņš Rītiņš" - par šefpavāru Mārtiņu Rītiņu. Tomēr grāmatas prezentācija nonākusi likumsargu redzeslokā. Par pulcēšanās ierobežojumu pārkāpumu sodīs gan pasākuma saimniekus, gan viesus.

"Veicot interneta resursu pārlūkošanu, tika konstatētas interneta vidē esošas ziņas par kādu saviesīgu pasākumu, kas norisinājās 1. decembrī Rīgā un šķietami pārkāpj valstī noteikto rīkojumu par pulcēšanās ierobežojumiem ārkārtējās situācijas laikā," izdevumam "Privātā Dzīve" atzina Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

8. decembrī tika sākts administratīvais process. Pats Mārtiņš Rītiņš atklāj, ka līdz viņam šāda informācija nav nonākusi, un piebilst, ka ļaudis pasākumā uzrādīja Covid-19 sertifikātus.

Tā kā telpu ietilpība viņa restorānu zaļajā režīmā ļauj vienlaikus apmeklēt 34 cilvēkiem, viņš uzskatījis, ka rīkojas, ievērojot likumu. Tajā vakarā viesu bijis pat mazāk.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu