Meklē oriģinālas dāvanas "Rīgas Dizaina tirgū"!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Rīgas Dizaina tirgus 16. un 17. decembrī Playoff arēnā (Kauguru ielā 6) aicina uz stilīgu un sajūtām piepildītu pasākumu, kurā vienuviet būs vairāk nekā 50 pašmāju un Baltijas valstu dizaineru stendi.

Šeit plašā izvēlē atradīsiet kvalitatīvas un mūsdienīgas Ziemassvētku dāvanas.

“Dāvanu tirgus” notiks zaļajā drošības režīmā, 16.12. no plkst. 14:00 līdz 21:00 un 17.12 no 13:00 līdz 21:00.

Rīgas Dizaina tirgus organizatorei Mārai Narcisei ir izdevies apvienot spēkus ar Playoff arēnu, kas ikdienā ir multifunkcionāla sporta halle, kura piedāvā aktivitātes gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Playoff arēnas vadītājs Kristofers Ritovs ir pārliecināts par sadarbības nākotni: «Šis ir pirmais šāda mēroga pasākums, bet jau redzam lielu potenciālu un vēlamies attīstīt šāda koncepta sadarbību arī nākotnē! Vēlamies savās telpās un apkārtnē izveidot patīkamu, mūsdienīgu dzīvesstila vietu, kur atpūsties gan ģimenēm ar bērniem, gan saturīgi pavadīt laiku jauniešiem».

Dāvanu tirgū atradīsiet vairāk nekā 50 lieliskus dizaineru stendus, gan tādus Latvijā un pasaulē atzītus dizainerus kā Baiba Ripa, Dainis Lesiņš un Laura Selecka, gan tādus pašmāju iecienītus zīmolus kā Lokali, Zīle un Epifania Night wear, gan arī pavisam jaunus māksliniekus, kuriem šie ir paši pirmie Ziemassvētki, kuros savus darbus piedāvāt plašākai publikai, būs arī vairāki viesmākslienieki no Lietuvas.

Foto: Publicitātes foto

Rīgas dizaina tirgus sortimentā atradīsiet modes preces, bērnu apģērbus, juvelierizstrādājumus un preces mājai.

Visā Dizaina dizaina tirgus norises laikā darbosies Kafejnīca, bērnu stūrītis, siltas un ērtas apģērbu pielaikošanas kabīnes un bezmaksas stāvvieta automašīnām.

Ieeja pasākumā bez maksas - ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu!

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu