Magonei pēc šķiršanās no Žaņa sācis rakstīt bijušais mīlnieks Ventis (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Magone Liedeskalns
Magone Liedeskalns Foto: Ekrānuzņēmums

Lauciniece Magone atkal ir brīva sieviete, jo nopietnu iemeslu dēļ izvēlējusies aiziet no līdzšinējā vīra Žaņa Šutova. STV Pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra" dzejniece pavēstīja, ka pēc lielajām pārmaiņām viņas dzīvē bijušais mīļotais Ventis pēkšņi sācis rakstīt arī par tēmām, kas nav saistītas ar dēlu.

"Šamītis sācis baigi bieži rakstīt "WhatsApp" ziņas. Saproties, arī visai pikantas, ne tikai kā tev iet, vecā miza. Sāk runāt par to, ka taču bija labi arī gultā. Mī un žē, taču pagājuši jau septiņi gadi, joprojām ir tiesas par bērnu aizbildniecību," stāsta Magone,

Tāpat vīrietis paziņojis bērna mātei, ka atradis savā telefonā arī viņas "zemdeķu foto", par ko Magone savulaik bija vērsusies policijā.

"Man rodas jautājums - kam tu viņu glabā? Tev bija sieva, vēl meita, tad vēl kas tur, divi bērni, normāla ģimene. Kad bijušajam ir šādi kompromati rokās, loģiski man ir ne visai forša sajūta. Ne par to, ka tā fočene slikti izskatās, bet par to, kur viņš varētu to likt. Ko ar to vēlas panākt? Ko ar to darīs? Man nāk jauns dzīves posms, un gribu, lai citiem nav vairs te kaut kādi jautājumi par to, ka bijušie raksta un bildes sūta," stāsta TV personība.

Gatavojoties sazvanīties ar Venti, viņa atklāja, ka jūtas samulsusi: "Man ir 40, bet es tur tā kā kaut kāds skuķis - nezinu ne kā pateikt, ne kā prasīt vai vispār kaut ko darīt."

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu