RD tehnikas vienības otrdien palīdz namu īpašniekiem kaisīt ietves (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Cilvēki uz apledojušās gājēju ietves Alfrēda Kalniņa ielā.
Cilvēki uz apledojušās gājēju ietves Alfrēda Kalniņa ielā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domes (RD) teritorijas labiekārtošanas pārvaldes tehnikas vienības otrdienas vakarā ir devušās talkā Rīgas namu īpašniekiem kaisīt Rīgas centra ietves, TVNET informēja RD pārstāvji.

Ietvju kaisīšana notiks Čaka, Valdemāra, Brīvības, Barona un Tērbatas ielu rajonā, posmā Vecrīga – VEF tilts. Iespēju robežās tiks veikta ietvju kaisīšana arī iepriekš minētā posma paralēlo ielu ietvēs.

Pašvaldība atgādina, ka, saistībā ar meteorologu prognozēm, 14. decembrī, kā arī trešdien un ceturtdien, Rīgā gaidāms sasalstošs lietus – atkala. Uz ceļiem un trotuāriem veidosies ļoti stiprs apledojums.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus šajā laikā būt īpaši uzmanīgiem, pārvietojoties gar ēkām, pievēršot uzmanību ietvju stāvoklim. Tāpat arī aicinām namu īpašniekus un apsaimniekotājus pievērst pastiprinātu uzmanību ietvju un jumtu stāvoklim, nodrošinot to attīrīšanu no sniega un pretslīdes materiālu kaisīšanu slīdamības mazināšanai.

Par nenotīrītām ietvēm vai jumtiem iedzīvotāji aicināti ziņot RD apkaimju iedzīvotāju centram, zvanot uz tālruni +37180000800 vai rakstot: aic@riga.lv . Vai arī Rīgas pašvaldības policijai (RPP), zvanot 110 vai ziņojot RPP aplikācijā.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu