Jānis Irbe un Gints Sola ieraksta kopīgu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Irbe
Jānis Irbe Foto: publicitātes

Klajā nāk mūziķa un dziesmu rakstnieka Jāņa Irbes dziesma "Migla (Lai līdzās var sēdēt)", kurā akustisko ģitāru un akordeonu ir iespēlējis savulaik grupas "Jauns Mēness" ģitārists Gints Sola.

Jānis savu debiju mūzikā pieteica 2016. gadā, 2019. iznāca debijas albums. Līdz šim šajā gadā izdoti singli "Virtuve ar mums" un "Kad tukši vārdi" ar b-pusi, kā arī izveidoti divi jauni videoklipi. Šajā gadā Jānis grib izcelt vēl vienu dziesmu, tā ir "Migla", jeb ar otru nosaukumu "Lai līdzās var sēdēt".

Jāņa mūzika ir par aktuālām lietām gaisīga postpanka nokrāsās. Iespējams mazliet neierasti šim žanram, bet viņa mūzika mijas arī ar lēnākām dziesmām (tas jau dzirdams 2019. gada albumā).

Demo versijā Jānis akustisko ģitāru bija iespēlējis pats, tomēr laika gaitā viņam radās ideja piedāvāt to iespēlēt kādam citam. Tā kā Ginta Solas ģitārspēles stils viņam ir vienmēr paticis un šķitis iedvesmojošs, tad Jānis iedomājās, ka tieši Gints ir tas cilvēks, kam varētu piedāvāt. Sola piekrita un pēc pāris dienām jau atsūtīja ieraksta pirmo paraugu. Vēl papildus Gints iespēlēja akordeonu.

Dziesmu ierakstīja Gints Sola un Jānis Irbe, miksēja un māsterēja Gints Sola. Dziesma atrodama mūzikas straumēšanas vietnēs.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu