"Melo-M" aicina uz "Zaļo Vecgada lielkoncertu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Melo-M"
"Melo-M" Foto: publicitātes

Čellu trio "Melo-M" 30. decembrī VEF Kultūras pilī atskatīsies uz aizejošo gadu un piedāvā "Zaļā Vecgada lielkoncertu". Notiks divi koncerti - plkst. 15.00 un 19.00.

Kā minēts koncerta nosaukumā, tas notiks epidemioloģiski "zaļā vidē" un būs "zaļš" arī citos iespējamos veidos – šobrīd "Melo-M" gatavo jaunu versiju par kādu ļoti labi zināmu un ļoti zaļu latviešu dziesmu.

Koncertā skanēs paši populārākie "Melo-M" skaņdarbi un mūzika no kinofilmas "Emīlija. Latvijas preses karaliene", kuras autors ir grupas mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns.

Koncertā muzicēs "Melo-M" čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, pie sitamajiem instrumentiem būs Miķelis Vīte.

Neskatoties uz to, ka aizejošā gada lielākā daļa māksliniecisko iespēju ziņā nebija “zaļa”, trio "Melo-M" aizvadītā sezona bija aktīva – grupa koncertēja Azerbaidžānā, Polijā, muzicēja Rīgas ielās un arī lidojumā gaisa balonā.

Biļetes uz “Zaļo Vecgada lielkoncertu” pieejamas bilesuparadize.lv. Iegādājoties biļetes, lūdzam sekot līdzi koncerta apmeklēšanas noteikumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu