"Sestā jūdze" aicina uz akustiski dvēselisku svētku koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Sestā jūdze"
"Sestā jūdze" Foto: publicitātes

Tuvojoties gada visgaišākajam svētku vakaram, Latvijas titulētākā kantrimūzikas grupa "Sestā jūdze" saviem klausītājiem ir sarūpējusi iespēju apmeklēt vienu vienīgu Ziemassvētku koncertu "Vai tāds vakars vēl būs…", kurš norisināsies pašā svētku priekšvakarā - 23. decembrī plkst.18 Rīgas Jaunajā Sv. Ģertrūdes baznīcā (Brīvības ielā 119).

Ierasti baltajam un klusajam gada laikam, šajā koncertprogrammā būs iekļautas grupas oriģināldziesmas par līdzcietību vienam pret otru, kuras tik ļoti pietrūkst šajā laikā, mīlestību un ticību labajam. Skanēs arī pasaulslavenas tradicionālās Ziemassvētku dziesmas un, ņemot vērā bagātīgo kantrimūzikas dzimtenes Amerikas pieredzi – kristīgās mūzikas skaņdarbus, kas apdarināti grupai "Sestā jūdze" tik raksturīgajā kantri skanējumā. Protams, neizpaliks arī mūžīgā Ziemassvētku himna "Klusa nakts, svēta nakts".

"Globālās situācijas dēļ šogad pie saviem klausītājiem nevaram doties turnejā pa Latvijas pilsētu dievnamiem, taču tā vietā, lai spēlētu ar ekrānu un kameru starpniecību, ļoti gaidīsim šo vienīgo tikšanos ar jums pašā Rīgas sirdī. Atnāciet, lai uz mirkli kopīgi uzburtu svētku sajūtu un ierasti šim laikam padomātu par augstākām un nopietnākām vērtībām!" aicina grupas "Sestā jūdze" dziedātājs un dziesmu autors Agris Gedrovičs.

Foto: "Sestā jūdze" jaunā CD prezentācija.

Grupā "Sestā jūdze" muzicē - dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra) un viens no labākajiem kantrimūzikas ģitāristiem Baltijā – Jānis Misiņš (ģitāras). Grupa dibināta 2001.gadā un šogad atzīmē savu 20 gadu jubileju; tā trīsreiz ieguvusi Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu, izdevusi vairākus mūzikas albumus, uzstājusies un godalgota dažādos kantrimūzikas festivālos Eiropā. Koncertējusi ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Vācijā, Lielbritānijā, Īrijā, Dānijā un Šveicē.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" tīklā.

Ieeja koncertā – ar sadarbspējīgiem Covid-19 vakcinācijas sertifikātiem! Līdzi ņemt sertifikātu, personu apliecinošu dokumentu, sejas masku un gaišu sirdi bez neviena melnumiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu