Ko uzdāvināt Vērsim Ziemassvētkos?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Dāvanas izvēle ambicioziem intelektuāļiem un praktiķiem, kuri stingri stāv uz savām kājām.

Vērsis stingri stāv uz zemes un tajā pašā laikā kā Veneras planētas protežē izceļas ar paaugstinātu jutekliskumu un jutīgumu. Smarža, tauste, redze, dzirde un garša – visi šīs zīmes pārstāvji ir izcili attīstīti. Tāpēc dāvanas izvēle Vērsim katram ir milzīga bauda. 

Dāvana var būt salīdzinoši pieticīga, taču tai ir jābūt augstākās kvalitātes savā kategorijā. Ja prezentējat šokolādes kastīti, tad jāizvēlas nevis tirgū vai tuvākajā lielveikalā par akcijas cenu, bet gan laba beļģu šokolāde. Vai arī pudele vīna - ideālā gadījumā vispirms vajadzētu konsultēties ar someljē, pirms pirkt vīnu dāvanai.

Dāmai

Vērša dāmai patīk gan lieli, gan mazi pārsteigumi. Viņa neslēps sajūsmu, dāvanā saņēmusi pat par zemenēm šokolādē. Un, ja zemenēm vēl pievienosi šampanieti, pateicība garantēta! 

Dāvanu karte arī būtu piemērota dāvana, jo Vērsis novērtē pašu izvēles iespēju un proyt izbaudīt atlases procesu.

Sievietes, kas dzimušas zīmē zem Veneras zīmes dzīvo pēc principa "parfimērijas nekad nevar būt par daudz". Vērši mīl arī smaržas, īpaši, uz vieglas parfīma nots -   ziedu aromāti ar neroli, greipfrūts vai citi citrusi, maigas rozes notis.

Starp citu, kakls ir šīs zodiaka zīmes īpaši erogēna zonaa, tāpēc ļoti kā dāvana noderēsies indigo vai debeszila šalle (zilā Vērsim ir veiksmes krāsa). Ja runājam par rotaslietām - Vērša akmens ir smaragds. Starp citu, senie ēģiptieši smaragdu uzskatīja par mīlas akmeni, kas stimulē auglību un sniedz optimisma stimulu.

Kungam

Vēršu kungi ir īsti gardēži. Rezervējiet galdiņu elegantā restorānā ar patīkamu atmosfēru, uzdāviniet pudeli dārga vīna vai šokolādes ─ un jūs uz visiem laikiem paliksit viņa sirdī. Vērsis dievina arī taustes sajūtas, tāpēc sertifikāts par masāžas seansu greznā SPA viņu arī  noteikti iepriecinās. Viņi ir arī lieli parfimērijas jaunumu un mūzikas cienītāji, tāpēc nepaliks vienaldzīgi, saņēmuši biļeti uz rokkoncertu, muzikālu vai džeza ballīti.

Ja vēlies Vērsi iepriecināt ar drēbēm, izvēlieties mīkstus un pūkainus džemperus, omulīgu siltu augstākās kvalitātes pidžamu. Vērsis ir cilvēks, kurš dod priekšroku mājas mājīgumam un komfortam, viņam nav nekā patīkamāka par dienas pavadīšanu ērtā mīkstā krēslā ar vīna pudeli, franču sieru izlasi un televizora pulti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu