Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne apsūdzēts par seksuālu vardarbību (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kriss Nots
Kriss Nots Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots ir apsūdzēts par seksuālu vardarbību pret divām sievietēm, vēsta ziņu medijs "The Guardian".

Sievietes, kuras viena otru nepazīst, sazinājās ar žurnālu "Hollywood Reporter". Abas sievietes aprakstīja līdzīgas iespējamās 67 gadus vecā aktiera veiktās izvarošanas ar vairāk nekā desmit gadu starpību.

Paziņojumā "Hollywood Reporter" Nots apsūdzības nosauca par "kategoriski nepatiesām" un noliedza, ka būtu uzbrucis sievietēm.

"Lai tas būtu pirms 30 gadiem vai 30 dienām – nē vienmēr nozīmē nē. Tā ir robeža, kuru es nepārkāpju," viņš sacīja.

"Šīs tikšanās bija ar abpusēju piekrišanu. Es nezinu, kāpēc viņas tagad to stāsta, bet es zinu, ka šīm sievietēm neuzbruku," viņš piebilda.

Sievietes, kuras identificē ar pseidonīmiem Zoja un Lilija, stāsta, ka satikušās ar Notu, kad bija divdesmitgadnieces. Zoja, kura joprojām strādā izklaides industrijā, stāstīja, ka ar Notu iepazinusies, strādājot izklaides jomā 2004. gadā, kad Zojai bija 22 gadi, bet Notam 49 gadi.

Viņa apgalvo, ka Nots pēc flirta darbā viņu uzaicinājis pasēdēt pie baseina kompleksā, kurā viņam ir dzīvoklis.

Zoja, kurai tagad ir 40, stāsta, ka aktieris viņu uzaicinājis uz tikšanos savā dzīvoklī, apgalvojot, ka vēlas aprunāties par kādu grāmatu. Taču dzīvoklī Nots sāka Zoju skūpstīt un pēc tam viņu izvaroja.

"Tas bija ļoti sāpīgi, un es kliedzu: "Stop!"" - viņa sacīja.

"Bet viņš neapstājās. Es teicu: "Vai jūs vismaz varat uzvilkt prezervatīvu?" Viņš par mani tikai pasmējās."

Zoja sacīja, ka viņa kopā ar draugu pēc notikušā devās uz medicīnas centru, lai veiktu pārbaudes, taču tur atteicās nosaukt policijai uzbrucēja vārdu, baidoties, ka viņai neticēs un būs sekas darba vietā.

Žurnāls nevarēja apstiprināt šo apmeklējumu, jo slimnīcā vairs nav pieejami 2004. gada arhīvi. 

Lilija, kurai tagad ir 31 gads, stāstīja, ka satikās ar Notu 2015. gadā, kad viņai bija 25 gadi, bet viņam 60.

Lilija strādāja slēgtā Ņujorkas naktsklubā VIP nodaļā. Sieviete, kura tagad strādā žurnālistikā, sacīja, ka Nota uzaicinājumu vakariņās pieņēmusi kā HBO šova fane.

Tolaik viņš jau bija precējies ar sievu Taru Vilsoni. Lilija teica, ka bijusi pārsteigta par Nota izrādīto uzmanību: "Es biju glaimota. Es zināju, ka viņš ir precējies, ko man ir kauns atzīt."

Nots paņēma viņas telefona numuru un ielūdza viņu uz satikšanos kādā restorānā. Brīdī, kad Lilija ieradās restorānā, virtuve bija slēgta, un viņi bārā dzēra vīnu. Nots runājis par to, ka nevēlas piedalīties trešajā "Sekss un lielpilsēta" filmā.

Pēc tam viņš esot uzaicinājis Liliju uz savu dzīvokli, lai baudītu viskiju. "Viņš mēģināja mani savaldzināt, bet es turējos pretī. Nākamais, ko es atceros, - viņš novilka bikses un stāvēja manā priekšā. Viņš iegrūda savu dzimumlocekli man mutē. Viņš teica, ka viņa laulība ir nav īsta. Monogāmija nav īsta," sacīja Lilija.

Kad tas bija beidzies, Lilija aizgājusi uz vannas istabu: "Es jutos šausmīgi. Visi mani sapņi par šo zvaigzni, kuru mīlēju gadiem ilgi, bija pazuduši."

"Nākamajā dienā viņš atstāja balss ziņu, kurā teikts: "Es labi pavadīju laiku un ļoti novērtētu, ja tu nerunātu par to ar savām draudzenēm. Ja mēs varētu to saglabāt starp tevi un mani, tas būtu lieliski," viņa sacīja.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu