Foto Aizvadīta otrā tikšanās sarunu ciklā "[Ie]nāc literatūrā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Guntars Godiņš
Guntars Godiņš Foto: Andris Jenerts

15. decembrī, trešdienā, plkst. 18.00 Siguldas Jaunajā pilī noritēja otrā tikšanās sarunu ciklā "[Ie]nāc literatūrā". Šoreiz tikšanos ar Guntaru Godiņu un Contru bija iespēja apmeklēt ne tikai klātienē, bet arī vērot Facebook tiešsaistē. Aplūko foto no pasākuma!

"Verpakovskis, Contra! Verpakovskis, Guntar!" - tā viens otru jau gadiem sveicina šīs sarunas galvenie varoņi - dzejnieks, literāts un sarunas vadītājs Guntars Godiņš un igauņu populārais dzejnieks un latviešu literatūras tulkotājs Contra (īstajā vārdā Marguss Konula). Siguldas Jaunajā pilī abi sarunājās par valodām un vārdu spēlēm, dzeju un atdzeju, būs jautrība un smiekli.

Aplūko foto!

Sarunu cikls notiek katra mēneša vienā no trešdienām Siguldas Jaunajā pilī (Pils ielā 16) plkst. 18.00. To vada tulkotājs un dzejnieks Guntars Godiņš, uz sarunu aicinot dzejniekus, rakstniekus, tulkotājus no Lat-vijas un citām valstīm. Trešā tikšanās vienā no janvāra trešdienām būs ar dzejnieku, literatūrzinātnieku Kārli Vērdiņu un kultūras pētnieku Jāni Ozoliņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu