Otrajos Ziemassvētkos Tutas koncerts būs pieejams bez maksas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Tuta (Liene Sebre)
Tuta (Liene Sebre) Foto: publicitātes

Sveicot svētkos pašus mazākos skatītājus, no 26. decembra "LMT Viedtelevīzijā" ikvienam bez maksas būs pieejams Tutas koncerta "Dziesmu ceļojums" ieraksts. Šī būs lieliska iespēja atkal satikties ar Tutu un viņas draugiem Lapsu, Feneku, komponisti Lauru, noklausīties oriģināldziesmas no bērnu seriāla "Tutas lietas" un pavadīt laiku, atsaucot atmiņā vasaras priekus. 

Koncerts ierakstīts 2021. gada septembrī koncertzālē "Hanzas perons".

Koncertieraksta garums ir 45 minūtes, un tas ir piemērots arī pašiem mazākajiem skatītājiem.

Liene Sebre (Tuta)
Liene Sebre (Tuta) Foto: Ekrānuzņēmums

Koncertā līdzās Tutai – aktrisei Lienei Sebrei, uz skatuves pievienosies arī Tutas dziesmu autore – Amsterdamā dzīvojošā latviešu komponiste, dziedātāja un pianiste Laura Polence, dziedātājas Annija Putniņa un Elīna Ose, kontrabasists Staņislavs Judins, bundzinieks Rūdolfs Dankfelds, ģitārists Rihards Goba un stīgu trio – Jānis Pauls, Ineta Abakuka un Kristiāna Krūskopa. Koncertā dejo un to kopā ar Tutu vada Lapsa un Feneks. Koncertierakstu papildina mūsdienīgas un mīļas animācijas, kuru māksliniece ir Kate Jansone.

Marta Selecka un Liene Sebre
Marta Selecka un Liene Sebre Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Tutas lietas" ir video stāstu sērija bērniem vecumā no viena līdz pieciem gadiem, ko radījusi domubiedru komanda – mazu bērnu vecāki no kino un TV profesionāļu vides. Raidījuma būtība – tas ir mīļš un izglītojošs ekrāna saturs pašiem mazākajiem, viņiem saprotamā valodā par interesantām un noderīgām tēmām. Vairāk nekā 160 raidījuma "Tutas lietu" epizodes, 2020. gada Tutas koncerta ierakstu un no 26.d ecembra – arī 2021. gada koncerta ierakstu -, "LMT Viedtelevīzijā" ikvienam iespējams noskatīties bez maksas – atliek vien lejupielādēt lietotni "LMT Viedtelevīzijā" vai ienākt www.viedtelevizija.lv. Saturs pieejams visā pasaulē.

Jāpiebilst, ka vārdus Tutas dziesmām radījuši latviešu dzejnieki Edvards Kuks un Kārlis Vērdiņš, kā arī prozaiķe Elizabete Lukšo-Ražinska un rakstniece un dzejniece Jana Egle.

"Tutas lietu" koncertā
"Tutas lietu" koncertā Foto: publicitātes

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu