Sestdienas horoskops: pozitīva diena!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 18. decembrim.

AUNS

Pozitīva diena. Kopā ar otro pusīti pasāc ko aizraujošu. Brīvajiem ļaudīm burvīgi, intriģējoši un neparasti sirdslietu piedzīvojumi – kā pasakās. Labi darbosies intuīcija.

VĒRSIS

Pēc spraigās darba nedēļas jutīsies nopelnījis atpūtu un ļausies neliekai bohēmai. Ja ne klātienē, tad tiešsaistes tusiņā. Vērsis savā dziļākajā būtībā ir dzīves

DVĪŅI

Pozitīva diena tikai vajag noorientēties „laikā un telpā”. Dodies izklaidēties vai ar pilnu atdevi pievērsies mājas darbiem. Vai nu... vai nu... Uz diviem krēsliem apsēsties šodien nesanāks.

VĒZIS

Visu uzmanību veltīsi ģimenei. Sirsnīgas sarunas pie pusdienu galda, saziņa ar mīļajiem svešatnē. Tāda diena, kad gribas savējos apskaut un pateikt: paldies, ka jūs esat!

LAUVA

Mājas darbu diena, taču jāapspriežas ar radiniekiem. Viņiem var būt atšķirīgs viedoklis par tavām iecerēm. Uzklausi un respektē, lai neizceļas strīdiņi.

JAUNAVA

Ģimeniska diena un jauki brīži kopā ar savējiem. Sarīko brīvdienu pasākumu pie pusdienu galda vai sirsnīgu vakarēšanu pie tējas tases. Ja ne klātienē, tad arī tiešsaistes saziņai nebūs ne vainas.

SVARI

Šodien vislabāk jutīsies mājās kopā ar savējiem. Sirsnība un siltas emocijas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt liktenīgo satikšanos. Viens mirklis un emocijas uzdzirkstī kā šampanietis.

SKORPIONS

Saimniecības darbu diena. Būsi noskaņots sakārtot mājokli, kaut ko saremontēt, izšķirot garderobi. Kad svarīgākie darbi paveikti, atpūties un sazinies ar draugiem.

STRĒLNIEKS

Šodien pēc nedēļas straujā darba ritma vajag mierīgi atpūsties. Parosies mājās - lēnā garā, bez lielām aktivitātēm. Brīvajiem ļaudīm pēkšņi var uzdzirkstīt simpātijas.

MEŽĀZIS

Dažādi saimniecības darbi mājās. Kad tie apdarīti, tad sirsnīga pasēdēšana kopā ar savējiem. Pagatavo ko gardu, uzklāj mielasta galdu un sazinies arī ar tiem tuvajiem cilvēkiem, kas svešatnē.

ŪDENSVĪRS

Emocionāli uztversi visas norises, tāpēc vēlams kontaktēties ar pozitīviem cilvēkiem. Ģimenes lokā būs saistošas sarunas, un draudzīgā gaisotnē arī mājas darbi veiksies labāk.

ZIVIS

Ģimenē gādā par saticību un ieklausies mīļotā cilvēka domās un vēlmēs. Ja strīdus jautājumos panāksi kompromisu, viss būs kārtībā. Diena izdevusies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu