Šoferis reibumā brauc pie sarkanā, mēģina bēgt, dabū elektrošoku un virkni citu nepatikšanu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

11. decembra naktī Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Maskavas ielā apstājās pie kāda luksofora, kurā dega sarkanā gaisma. Likuma sargu automobilim priekšā stāvēja BMW markas auto, kura vadītājs neskaidru iemeslu dēļ nolēma braukt tālāk, nesagaidot signālu pārslēgšanos.

RPP Latgales pārvaldes pārstāvis Guntis Bērziņš stāsta, ka šajā situācijā policisti ieslēdza bākugunis un lūdza autovadītāju apstāties, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

Sākumā BMW šoferis izlikās nemanām bākugunis un nedzirdam sirēnas, tādēļ policisti par bēgošo auto ziņoja visām tuvumā esošajām ekipāžām. Taču tad BMW negaidīti apstājās un policisti pamanīja, ka cilvēks pārsēžas uz blakussēdētāja vietu un izkāpj no mašīnas.

Likumsargi aicināja vīrieti apstāties, bet viņš agresīvi tuvojās policijas darbiniekam, kā rezultātā nācās pielietot elektrošoku.

Pēc aizturēšanas jaunais vīrietis nonāca aiz restēm, bet vēlāk jau noskaidrots, ka šoferis centās pārsēsties un aizbēgt, jo pie stūres bija sēdies aptuveni vienas promiles reibumā. Tas komplektā ar pārējiem pārkāpumiem vīrietim garantē vēl gana nepatikšanu ar likumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu