Jaunieši ar pavecu Audi savāra pamatīgas ziepes un aizbēg (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pievakarē divu automašīnu saimniekiem tā vietā, lai gatavotos doties pie miera, nācās pārdzīvot un domāt, kur lai sameklē evakuatoru un servisu, jo viņu vieglos “Renault” un “Volvo” automobiļus bija taranējis kāds “Audi”, kuru vadīja vai nu šoferis bez jebkādas stūrēšanas pieredzes, vai nu krietni piedzēries braucējs.

Vienīgais liecinieks, kas redzēja pārgalvja ārdīšanos pa Prūšu ielas apkaimi, bija Pāvels, kurš raidījumam Degpunktā pastāstīja, ka bija novietojis savu auto pie veikala, kad  redzējis braucam garām ”Audi” var atvērtu motorpārsegu.

“Attiecīgi viņš netika galā ar braukšanu, jo neko neredzēja, un “ietesās” mašīnā, mēģināja bēgt tālāk, bet ap pagriezienu ietriecās krūmos. Divi jaunieši no tā izskrēja ārā un skrēja prom. Neko daudz neredzēju, vien muguras – viņiem mugurā bija melnas jakas. Kliedzu, lai apstājas, bet, protams, neapstājās.”

Pēc Pāvela teiktā, bijis redzams, ka bēgošie cilvēki ir ļoti jauni.

Nekavējoties sekoja zvans likumsargiem, bet, policistiem atbraucot, neviens no jauniešiem notikuma vietā tā arī nebija atgriezies. Krūmos joprojām stāvēja pamestais spēkrats ar iedarbinātu motoru un ieslēgtām gaismām.

“Pats autovadītājs notikuma vietu atstāja, taču Valsts policija netālu no notikuma vietas atrada “Audi” markas spēkratu, ar kuru, iespējams, bija apskādētas minētās automašīnas. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi administratīva pārkāpuma procesu un izņēmusi “Audi” markas automašīnu. Patlaban policija skaidro negadījuma apstākļus un autovadītāja identitāti. Tāpāt Valsts policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru – 67829234 vai 110,” pastāstīja Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe.

Lai arī pārkāpēja automašīna ir policistu rokās, tiek meklēti arī citi aculiecinieki vai kāds, kurš tuvumā braucis ar videoreģistratoru.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu