Svētdienas horoskops: dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev šobrīd varbūt liekas! (2)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 19. decembrim.

AUNS

Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt burvīgu iepazīšanos un dzirkstošu emociju gammu. Ja esi jau ar kādu kopā, sarīko aizraujoši romantisku pasākumu.

VĒRSIS

Tu esi drošais plecs, uz kura allaž var atbalstīties. Tuvinieki to novērtē un uzticas. Atceries, ka arī ap tevi ir draugi, kam vari prasīt padomu un no sirds izrunāties.

DVĪŅI

Mājās valdīs mīlestība un saticība, burvīgs laiks kopā būšanai, ģimeniskam pasākumam un spodrības darbiem. Brīvajiem ļaudīm jauka diena attiecību veidošanai.

VĒZIS

Sirsnības laiks. Kopā ar mīļoto ļaujies romantikai. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kuru vajadzētu pavērtēt ar kritisku skatu, vai pajautāt viedokli draugiem.

LAUVA

Attiecībās ar mīļoto cilvēku iespējams kāds strīdiņš. Bet, ja bez spītēšanās ieklausīsieties viens otrā, tad ātri izlīgsiet. Vakarpusē domas jau pie pirmdienas darbiem.

JAUNAVA

Liela nozīme būs sabiedriskām aktivitātēm (kaut virtuālajā telpā) un draugu atbalstam. Tā ir tāda jauka sajūta – kad apkārt savējie, kas saprot un runā vienā dvēseles valodā.

SVARI

Mājās iespējama neliela spriedze. Nestrīdies ar ģimenes locekļiem, bet atrodi laiku izrunāties, ja kas tiešām nav pa prātam. Vari sazināties ar radiem un draugiem citās zemēs.

SKORPIONS

Laba diena, lai pievērstos mājas darbiem. Būsi pirmais darītājs un ar savu entuziasmu aizrausi citus ģimenes locekļus. Var rasties plāni par lielākiem pārkārtojumiem nākotnē.

STRĒLNIEKS

Būs sajūta, ka jāiesaistās citu cilvēku sadzīves jautājumu risināšanā. Netici uz vārda visam, ko tev stāsta, bet pārbaudi informāciju. Jāsaglabā līdzsvars starp prātu un emocijām.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē iespējami krāsaini piedzīvojumi. Kādam tikšanās, kādam risināmi samezgloti jautājumi. Nepieņem lēmumus emociju iespaidā. Ja vēlāk tie jāmaina – nebūs patīkami.

ŪDENSVĪRS

Pēc iekšējās noskaņas: tāda pelēcīga diena. Neļaujies pesimismam, jo dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev šobrīd varbūt liekas. Labāk saplāno jauno nedēļu – būs daudz darāmā.

ZIVIS

Neliedz draugiem padomu, tas kādam var ļoti noderēt. Attiecībās dziļi sirdī apslēptas kaislības. Paej solīti pretī un ļauj noprast par savām izjūtām vai simpātijām.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu