Ziemassvētku nedēļas horoskops katrai zīmei!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 20. līdz 26. decembrim.

AUNS

Šī nedēļa Aunam šķitīs par īsu, lai paspētu darbus, kas līdz gadumijai vēl paveicami. Svarīgi noskaitīt līdz desmit, dziļi ievilkt elpu un nomierināties. Un tad plānotājā sarakstīt svarīgākās un ne tik svarīgās lietas. Ja neesi mierā ar atalgojumu, tad vēl var paspēt arī atrast kādu jaunu variantu un nākamo gadu sākt citā vietā. Ja tev ir savs bizness, tad aši lūkojies, ko vēl klientiem piedāvāt, lai bankas konti pildās. Ziemassvētku laikā rāma, klusa pasvinēšana, bet ar tuvākajiem draugiem gribēsies sazināties, varbūt arī izbraukt pie dabas, eglīti mežā izpušķot.

VĒRSIS

Ja arī dienu skrējiens tāds straujāks, vienalga visu paspēsi, jo Vērša akurātā pieeja darbam nav ļāvusi visu atstāt uz pēdējo brīdi. Nedēļas ritmam vajadzētu būt nesteidzīgi harmoniskam un ar gaisā virmojošu svētku noskaņu. Saņemsi apsveikumus no darījumu partneriem, priekšniecības, kolēģiem. Varbūt kāds anonīms sveicējs ar kurjeru būs atsūtījis sirsnīgu dāvaniņu. Svētku laiks pilns ar pozitīvām emocijām. Ja arī ģimenē kāds strīdiņš par to, kādai jābūt pašcepto piparkūku glazūrai – tie nieki. Kāda brīvā sirds var satikt dvēseles radinieku.

DVĪŅI

Darbu daudz, iespējams, pašam vai kolēģiem jāstrādā arī brīvdienās un tad vajag rūpīgi sagatavoties jau iepriekš. Lai svētku laikā vairs nav daudz galva jālauza, kas un kā notiek profesionālajā jomā. Visu paspēsi - gan pirms un pēcsvētku darba lietas samenedžēt, gan ģimenei siltu svētku sajūtu sagādāt. Mājās  smaržos pēc Ziemassvētkiem – tas vienreizēji neatkārtojamais mandarīnu, kanēļa un krustnagliņu aromāts... Dāvaniņas pērc pie amatniekiem: savējie jāatbalsta, turklāt vērtība nav cenā, bet sirds siltumā.

VĒZIS

Ļoti domīgs noskaņojums. Nedēļas sākumā lēni iešūpoties darbiem, bet nedēļas vidū jau ātrāk brīvdienas gribās. Var rasties no tevis neatkarīgi šķēršļi un problēmas, kas jārisina. Nekāda drāma gan nebūs, bet arī sīkumi var radīt stresu. Pēc darba dari to, kas harmonizē. Dažādas pārdomas saistībā ar sirdslietām. Ja ar otro pusīti vairs nav kā tajā dziesmā par cimdiņu un rociņu, un podiņu un vāciņu, tad lūko, kā attiecības uzlabot. Pirmām kārtām jāizrunājas, otrkārt nedēļas nogalē vajag ļauties romantikai. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kuru vajadzētu pavērtēt ar kritisku skatu.

LAUVA

Būsi noskaņots paveikt kaut ko lielu un skaistu – palīdzēt kolēģiem tikt galā ar pirmssvētku darbiem, apdāvināt darījumu partnerus, ziedot labdarībai, kā arī piedomāt pats par savu labumu. Vēl šajā gadā var rasties iespējas palielināt ienākumus. Varbūt pēkšņi satiec cilvēkus, ar ko slēgt izdevīgu vienošanos, varbūt vadība piedāvā paaugstinājumu. Visādā ziņā svētkus varēsi sagaidīt pacilātā noskaņojumā. Ar īstu Lauvas vērienu gribēsi pārsteigt un palutināt savus mīļos. Nepārcenties. Šajos svētkos vairāk prieka no klusinātas sadziedāšanās pie eglītes, nevis dārga šampanieša šaltīm.

JAUNAVA

Pacilāts garastāvoklis, jo arī čaklajai un allaž darba spara pilnajai Jaunavai kādu brīdi vajag atpūtu un tā ir tik tuvu – gan šīs, gan nākamās nedēļas nogalē varēs baudīt nekā nedarīšanas priekus... Līdz tam gan vēl jāpaspēj saorganizēt darbi nākotnei, jāizpēta atskaites, jāizrotā darbavieta, ja strādāšanas klātienē. Un kur vēl  iepirkšanās – lai svētki godam! Kad brīvdienas klāt, tad priekšauts ap vidu – un vārīt cept un šmorēt... Ak, Jaunavas, Jaunavas, nekad jums nav miera. Vajag, lai ideāli. Vismaz Otrajos Ziemassvētkos velti laiku tikai sev. Darot to, kas relaksē, vai vispār nedarot neko.

SVARI

Līdz gadumijai vēl daudz kas darāms un tu būsi noskaņots parādīt, uz ko esi spējīgs. No tevis gaidīs interesantas idejas un radošus risinājumus rutīnas situācijām un problēmām. Domu lidojuma tev netrūkst, un viss izdosies lieliski. Vēl arī paliks pāri enerģija, lai kolēģiem vai biznesa partneriem sagatavotu burvīgus svētku apsveikumus. Arī mājās rosīsies ar entuziasmu, jo... tik mīļi, silti un ģimeniski svētki ir tikai reizi gadā. Palutināsi savus mīļos ar Ziemassvētku gardumiem un mazām sirsnīgām dāvaniņām. Brīvajiem ļaudīm svētku laikā dvēselē var uzplaukt mīlestības zieds.

SKORPIONS

Ko tie cilvēki ar tiem svētkiem pārņēmušies – nopukosies Skorpions. Racionālajam, loģiskajam un lietišķajam cilvēkam varbūt sākotnēji neizpratni radīs citu vēlme kaut mazus un klusus, bet tomēr sarīkot sirds siltos gada nogales svētkus. Darba nedēļā pietiekami daudz strādājamo dienu vēl. Taču nedēļas nogalē sirds atmaigs un gribēsies iesaistīties ģimenisko svētku organizēšanā. Plaša pulcēšanās nebūtu ieteicama, bet ar mīļajiem cilvēkiem saslēgties tiešsaistes platformā arī var. Pirmajos un Otrajos Ziemassvētkos vajadzētu izkustēties ārpus mājas, pie dabas – pasākt kādas kustīgas un sportiskas aktivitātes.

STRĒLNIEKS

Jauni plāni rosās prātā un sajūta tāda, ka vajag dzīvē kaut ko mainīt. Varbūt jāmeklē cita darbavieta, varbūt jāpievēršas savam biznesam – svarīgi lūkoties uz izdevīgumu, jo šobrīd, kaut ko mainot pierastajā ritmā, ir iespējas palielināt ienākumus. Neko gan nesasteidz – līdz ar aizejošo gadu jau nekas nebeidzas. Ļoti  iespējams, ka jaunais nesīs jaunas iespējas, bet par tām vajadzētu domāt jau tagad. Ziemassvētkos sirsnīga atmosfēra mājās kopā ar mīļiem cilvēkiem. Sveču liesmiņas eglītē, uz galda balts galdauts, sirsnība un sapņi par visu to labo, ko sola nākotne.

MEŽĀZIS

Vajag sasniegt visaugstākā kalna galotni, lai arī cik ledainas nogāzes! Ja arī kājas slīd vai rokas salst, tev pietiks gan spēks, gan enerģija un būsi uzvarētājs. Citi atzīs tavu autoritāti, ieklausīsies padomos un pateiks paldies. Lielisks laiks jauniem izaicinājumiem un savu spēju pierādīšanai. Ja krietni pastrādāsi, tad tiksi atalgots materiālā izteiksmē. Zelta graudi apcirkņos...vai precīzāk – tīkams cipars bankas kontā. Svētkos varēsi iepriecināt savējos ar mīļām dāvanām un lielisku svētku mielastu. Paša rokām gatavotu. Nedaudz laika tas prasīs un varbūt jāielūkojas kādos recepšu krājumos, bet... kas gan var būt labāks par to, kas ar mīlestību darīts!

ŪDENSVĪRS

Ir idejas, bet vajag domubiedrus! Ja esošais spēles laukums par šauru – izej ārpus ierastās komforta zonas. Labs laiks, lai prezentētu nākotnes ieceres un satiktu cilvēkus, kuri ir gatavi noticēt taviem sākotnēji it kā utopiskajiem plāniem. Esi gatavs sadarboties un vēlāk šī sadarbība nesīs augļus. Ar tiem, kas skeptiski un apšauba, tev nav pa ceļam. Svētku brīvdienās klusais laiks, kad vajag padomāt, pabūt vienatnē ar sevi. Kad domas sakārtotas, būtu jauki kopā ar mīļajiem cilvēkiem un tuviem draugiem kaut kur aizbraukt. Kaut vai mežā izrotāt eglīti un izbaudīt rāmus brīžus dabā.

ZIVIS

Pozitīvas emocijas – ar tām Zivis dzīvo. Šonedēļ saņemsi daudz laba vēlējumu Ziemassvētku noskaņās. Arī pats veidosi apsveicamo sarakstus, lai kādu labo cilvēku, kolēģi vai sadarbības partneri nepiemirstu. Taču nevar atslābt, jo arī darbā pienākumu  netrūks. Vajag steigt izdarīt šī gada darbus un jau sākt plānot tos, kas pēc gadumijas darāmi. Idejas labas, un domubiedru netrūks. Ziemassvētki svinami ģimenes lokā, bet, ja plāno pārsteigt savus mīļos ar krāšņām dāvanām un bagātīgi klātu galdu, tad tomēr ievēro mērenību. Iespējami nepārdomāti tēriņi. Vēlāk skatiens bankas kontā – kur viss palicis? Svētki būs izdevušies arī bez cepešiem, kaviāra un dārga šampanieša.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu