Horoskops pirmdienai

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 20. decembrim.

AUNS

Ļoti trauksmaina diena. Svarīgi dziļi ievilkt elpu, nomierināties un koncentrēties. Un tad plānotājā sarakstīt svarīgākās un ne tik svarīgās lietas, kas šajā īsajā darba nedēļā paveicamas.

VĒRSIS

Vēlēsies nesteidzīgu dienas rirmu ar gaisā jaušamu svētku noskaņu, taču vaļoties neviens neļaus. Ir īsā darba nedēļa – šodien jāsaprot, ko var paveikt tagad, ko iespējams atlikt.

DVĪŅI

Šodien svarīgākais plānošana. Ja kādam darba pienākumi jāpilda arī svētku laikā, tad vajag iestrādes. Lai brīvdienās vairs nav galva jālauza, kas un kā notiek profesionālajā jomā.

VĒZIS

Ļoti apcerīgs un filozofisks noskaņojums. Grūti iešūpoties darbiem, un vispār – gribas, lai ātrāk nedēļas nogale un skaistie, sirsnīgie svētki. Domas nav pie darba.

LAUVA

Pirmdienā kārtīgs darba spars. Pie kā vien ķersies, tas ies no rokas. Varbūt kāds kolēģis ierādīs tehnoloģiju „knifiņus”, kas palīdz ātrāk sasniegt rezultātus.

JAUNAVA

Pacilāts garastāvoklis, jo arī darbīgajai Jaunavai kādu brīdi vajag atpūtu un tā ir tik tuvu. Lēnām pārskatīsi darāmo – pie kā jāķeras tūdaļ un kas vēl var pagaidīt.

SVARI

Pirms svētkiem dzīve un darbi neapstājas. Kolēģi vai biznesa partneri gaidīs interesantas idejas un radošus risinājumus rutīnas situācijām. Domu lidojuma tev netrūkst, un viss izdosies lieliski.

SKORPIONS

Var iznākt mazliet pastrīdēties ar kolēģiem vai sadarbības partneriem, jo atšķirīgi viedokļi par prioritātēm. Ātri sapratīsi, kur ienesīgs rezultāts, bet kur tikai „gaisa pilis”.

STRĒLNIEKS

It kā jau vajadzētu pabeigt gada nogales darbus un salikt punktus uz „i”. Taču prātā jauni plāni un vēlme dzīvē kaut ko mainīt. Varbūt jāmeklē cits darbs, varbūt jāpievēršas savam biznesam.

MEŽĀZIS

Lielisks laiks jauniem izaicinājumiem un savu spēju pierādīšanai. Ja krietni pastrādāsi, tad tiksi atalgots materiālā izteiksmē. Citi atzīs tavu autoritāti, ieklausīsies padomos un pateiks paldies.

ŪDENSVĪRS

Prātā vienmēr neskaitāmas idejas. Labs laiks, lai tās prezentētu un satiktu cilvēkus, kuri ir gatavi noticēt taviem sākotnēji it kā utopiskajiem plāniem.

ZIVIS

Šodien pienākumu netrūks. Vajag steigt izdarīt pirmssvētku darbus un jau sākt plānot tos, kas pēc gadumijas darāmi. Idejas labas, un domubiedru pulks kļūs kuplāks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu