Kā tievēt un nepalikt bez krūtīm? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Daudzas sievietes, kuras vēlas zaudēt svaru, baidās, ka samazināsies viņu krūšu izmērs. Lai novērtētu šādas svara zaudēšanas "blakusparādības" iespējamību, jāņem vērā šādi faktori...

1. Krūtis sastāv no krūšu audiem un taukiem. Atkarībā no individuālā sastāva krūšu samazināšanās iespējas ir dažādas: zaudējot svaru, dziedzeraudi nepazūd, bet taukaudi gan. Tāpēc, ja jūsu krūšu izmērs ir palielinājies proporcionāli jūsu tauku pieaugumam, ir loģiski, ka pastāv liela varbūtība tām samazināties.

2. Ķermeņa tips: ir 4 galvenie veidi - ābols (tauki koncentrējas ap vidukli), bumbieris (apjomīga pēcpuses daļa), trīsstūris (apjoms plecu zonā) un taisnstūris (vienmērīgs tauku sadalījums pa visu ķermeni).

Ņemot vērā, ka tauku noliktavas atrašanās vieta ir katram ķermeņa tipam noteikta ģenētiski, pirmkārt, mēs to praktiski nevaram ietekmēt. Tauku uzkrāšanās ir spontāns process, un tas parasti sākas no ķermeņa augšdaļas.

No krūšu izmēra zaudēšanas viedokļa, zaudējot svaru, visnelabvēlīgākais ķermeņa tipa variants ir "bumbieris", jo augšstilbi, kur visvairāk uzkrājas tauki, zaudēs svaru pēdējie, bet rokas un krūtis - vispirms. Tā rezultātā, kamēr gurnu un kāju izmērs samazināsies, no krūtīm nekas daudz vairs nepaliks pāri...

"Ābolu" ķermeņa tipu sarežģī fakts, ka tauki, kas atrodas uz vidukļa, ir vistoksiskākie - tiem ir hormonāla aktivitāte un tie var traucēt svara zudumam. Viduklis, kas lielāks par 80 cm, ievērojami palielina insulīna rezistences un diabēta risku! Tāpēc "ābolu" figūras īpašniecēm ir īpaši svarīgi nepieņemties svarā, bet, ja nepieciešams notievēt, esiet pacietīgas!

"Trīsstūra" figūras īpašniekiem ir vismazākās iespējas zaudēt krūšu apjomu, vienlaikus zaudējot svaru, jo tauki visvieglāk tiek zaudēti ķermeņa augšdaļā un ir vieglāk apstāties tievēt vēlamajā brīdī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu