Jaunākā "TikTok" video tendence – mainīšanās ar mājokļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "TikTok" video

Vai atceraties 2006. gada Ziemassvētku romantisko komēdiju “Brīvdienas” ar Keitu Vinsletu, Kameronu Diazu, Džūdu Lovu un amerikāņu komiķi Džeku Bleku? Ideja pavisam vienkārša. Britu ciemata iedzīvotāja Airisa un amerikāņu sabiedrības dāma Amanda Ziemassvētku laikā samainās ar mājokļiem.

Viena dodas uz šiko Losandželosas dzīvokli, kamēr otra pārceļas uz sniegoto britu ciematiņu.

Abas, protams, pavisam negaidītā veidā sastop savas jaunās romantiskās aizraušanās.

“TikTok” video pasaule ir ievērojama ar faktu, ka tajā laiku pa laikam izplešas kāda tendence, ko tad arī pārņem cilvēki no visas pasaules.

Pēdējā virālā svētku tendence ir publicēt video sludinājumus ar šādiem mājokļu apmaiņas piedāvājumiem. Un kādēļ gan ne, sevišķi tad, ja prāts nav tik priecīgs, kā tam gribētos būt?

“TikTokere” ar segvārdu @savannahmilss piedāvā apmaiņai savu dzīvokli Losandželosas “labajā” rajonā pret interesantu piedāvājumu citā ASV štatā – prestižajā Ņujorkas Viljamsburgas rajonā.

@savannahmillss

Serious inquiries only. Bonus points if you have a hot, single brother. #theholiday #nyc #williamsburg #losangeles #silverlake

♬ The holiday theme - <3

“Bonusā meklēju mājokļa īpašnieku, kuram ir iekārojams brālis bez otras pusītes,” bilst “Tiktokere”.

“Tiktokere” @thistimeincolour no Londonas dienvidu daļas arī meklē mājokli apmaiņai, taču jaunu otro pusīti šoreiz nemeklē.

@thistimeincolour

Let’s do it The Holiday style, except no love interest expected! It doesn’t have to be fancy! Switch or duet 🥰 #theholiday #homeexchange

♬ The holiday theme - <3

Savukārt @grace_gagnon piedāvā savu Bostonas dzīvokli blakus promenādei apmaiņā pret Anglijas svētku laika īpašumu komplektā ar glītu un vientuļu brāli – gluži kā filmā “Brīvdiena”.

@grace_gagnon

Serious inquiries only. Bonus points if you have a hot, single brother. #theholiday #boston

♬ The holiday theme - <3

Viņas publicētajam video ir 3 miljoni skatījumu un saņemti vairāki tūkstoši piedāvājumu.

Protams, atšķirībā no Kameronas Diazas filmas varones, šeit mājokļu maiņas biedram var nākties pieskatīt otra cilvēka kaķi vai arī noteiktajā laikā ir jāiznes atkritumu tvertne.

Katrā ziņā – kādam šis piedzīvojums noteikti šķitīs tā vērts!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu