Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 21. decembrim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Ja neesi mierā ar atalgojumu, tad vēl var paspēt arī pameklēt jaunu variantu nākamajam gadam. Ja tev ir savs bizness, tad domā, ko vēl klientiem piedāvāt, lai bankas konti pildās.

VĒRSIS

Ja ir sajūta, ka šodien jāskrien kā vāveres ritenī, vienalga visu paspēsi. Vērša akurātā pieeja darbam nav ļāvusi visu atstāt uz pēdējo brīdi. Kolēģi būs pateicīgi par perfekto darbu organizāciju.

DVĪŅI

Darbā gandrīz kā vienmēr – idejas, apspriedes, tiešsaistes saziņa. Taču domas arvien vairāk kavēsies pie finansēm. Vai ir gana un ko darīt, lai varētu pelnītu vairāk.

VĒZIS

Iespējami no tevis neatkarīgi šķēršļi un problēmas, kas jārisina. Nekāda drāma gan nebūs, bet arī sīkumi var radīt kreņķus. Pēc darba dari to, kas līdzsvaro un harmonizē.

LAUVA

Var rasties iespējas palielināt ienākumus. Varbūt pēkšņi satiec cilvēkus, ar ko slēgt izdevīgu biznesa vienošanos, varbūt vadība piedāvā paaugstinājumu. Tver ciet iespējas!

JAUNAVA

Labas iespējas dot ieguldījumu nākotnei. Piemēram, satikt jaunus darījumu partnerus vai sākt sadarbību ar ārzemēm. Svarīga loma sirdslietām, brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi.

SVARI

Darbā iespējami jauni pienākumi vai pat radikālas pārmaiņas, kādam – sadarbība ar ārzemēm. Ja tu domā: pirms gadumijas jau viss „pa mierīgo”, tie var izrādīties maldi.

SKORPIONS

Pastāv iespējas iegūt kādus bonusus vai nomainīt darbu pret labāku. Kādam karjeras piedāvājums var atnākt negaidot, nepalaid garām iespēju! Šodien vispār jābūt vērīgam.

STRĒLNIEKS

Atver „exseli” vai kalkulatoru un rēķini. Šobrīd, kaut ko mainot darbā, ir iespējas palielināt ienākumus. Tikai neko nesasteidz, jo līdz ar aizejošo gadu jau nekas nebeidzas. Vajag domāt ilgtermiņā.

MEŽĀZIS

Darbā nemierīgi, var mainīties situācijas un apstākļi, taču neņem to tuvu pie sirds. Ja arī ir satraukums, tad centies saglabāt mieru un zini, ka viss, kas notiek, notiek uz labu.

ŪDENSVĪRS

Esi gatavs sadarboties un vēlāk šī sadarbība nesīs augļus. Ar tiem, kas skeptiski un apšauba, tev nav pa ceļam. Derētu papildināt zināšanas un iemaņas, it īpaši tehnoloģiju jomā.

ZIVIS

Var izdoties projekti, par kuriem citi sākotnēji brīnīsies. Būs intuīcija peļņas lietās. Meklē jaunas nozares un izaicinājumus, kam pievērsties tūlīt pēc Jaungada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu