Kāds auglis esi tu? Runā horoskopa zīmes (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Katras Zodiaka zīmes pārstāvji ir unikāli - zem dažādiem zvaigznājiem dzimušajiem ir dažādas "odziņas" un "asumi". Zināmā mērā viņu rakstura iezīmes ir iespējams piedēvēt arī dažādām dabas veltēm. 

Par to, cik "saldi" vai "skābi" ir dažādi Zodiaka pārstāvji, vēsta portāls "Kitchenmag".

Auns

Iekožoties gatavā persikā, tā saldā sula šļakstās uz visām pusēm. Tieši tāpat ir ar kaislīgajiem un impulsīvajiem Auniem: aiz maigas ārienes slēpjas trakojošs okeāns, kura augstā pašvērtējuma viļņi šļakstās kā persika sula. Āriene var būt pavisam nekaitīga, bet atliek viņus mazliet aizskart - šīs zīmes pārstāvji uzsprāgs un sagādās daudz neērtu brīžu pāridarītājam.

Vērsis

Saimniecisko Vērša zīmes pārstāvju daba ir līdzīga aprikozei. Visu augļu brālībā šo var dēvēt par visgodīgāko no visiem. Ja tas nav pilnīgi gatavs, tas noteikti parādīs jums zaļo pusi. Gluži tāpat kā Vērši - viņi ir mierīgi, atvērti un uzticami. Ja kādā dzīves brīdī jāmeklē atbalsta plecs,  zem šā zvaigznāja dzimušais neatteiks.

Dvīņi

Divi skaisti, nogatavojušies ķirši. Lai arī tie aug no viena kātiņa, to garša var diametrāli atšķirties. Tāda arī Dvīņu divējādā daba, kas liek no vienas galējības mesties otrā. Šāda rīcība padara šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus pretrunīgus, bet tāpēc ne mazāk brīnišķīgus.

Vēzis

Šie ūdens stihijas pārstāvji ir salīdzināmi ar sulīgu granātābolu. Tāpat kā eksotiskajā granātābolā cieši sēkliņa pie sēkliņas, tā ap Vēzi viņa tuvie cilvēki - draugi un ģimene. Visi šim cilvēkam mīļie cilvēki var justies droši un pasargāti zem stingrās Vēža čaulas.

Lauva

Sulīgo, oranžo apelsīnu grūti nepamanīt citu augļu vidū - gluži kā spilgta saule, tas pievērš uzmanību un uzlabo noskaņojumu. To pašu var teikt arī par šīs karaliskās Zodiaka zīmes pārstāvjiem, kuri ar savu klātbūtni apņem visu telpu. Viņu diženums un lepnums izstaro tāpat, kā no ļoti gatava apelsīna izšļācas sula.

Jaunava 

Odziņa pie odziņas - katrs vīnogu ķekars rada kārtīguma un precizitātes paraugdemonstrējumu. Jaunavas arī ir tieši tādas - kārtīguma un precizitātes cienītājas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nav nekā trakāka par nesakārtotu, netīru māju un nepabarotiem mājiniekiem. Tieši šo cilvēku virtuve ir lielākā svētnīca, kas vienmēr ir lieliskā stāvoklī un liek citiem klusībā palikt vai zaļiem no skaudības.

Svari

Te šaubu nav, Svaru zīmes pārstāvji ir izteikti mandarīni. Tāpat kā šis gardais citrusauglis, arī viņi sastāv no vairākām daļiņām, un katra no tām ir pielīdzināma atšķirīgam skatījumam uz apkārtesošo, problēmsituāciju risinājumam un izvēlēm. Svari bieži šaubās un patērē daudz laika un enerģijas visu plusu un mīnusu izvērtēšanai pirms lēmuma pieņemšanas. Iespējams, dažus tuviniekus tas gluži nesajūsmina, toties Svari nepieļauj impulsīvu lēmumu radītas muļķīgas kļūdas.

Skorpions 

Neskatoties uz košo un saulaino izskatu, vien retais spēs apēst veselu citronu tāpat vien. Tiesa, ja to apber ar cukuru vai pievieno tējai, atvērsies smalkas garšu nianses un pasakains aromāts. Tāpat ir arī ar Skorpionu - ja neatrod pareizo pieeju, tas aplies ar skābu sulu un radīs nepatīkamu iespaidu. Taču, ja rod delikātu veidu, kā viņam pietuvoties un komunicēt, Skorpions kļūs par katra labāko draugu un dzīvē ienesīs lērumu košu notikumu.

Strēlnieks

Papaijas izteiktākā iezīme ir spēja ķermenim sniegt uzmundrinājumu un spēku. Ar šādām spējām apveltīti arī nemierīgie Strēlnieka zīmes pārstāvji. Šie cilvēki necieš garlaicību un vienmuļību un ar lielāko prieku metas iekšā visos piedzīvojumos un avantūrās. Tieši tas padara zem šī zvaigznāja dzimušos unikālus un, pateicoties dabīgajai ziņkārībai, viņi piedzīvo visneiedomājamākās lietas un ir pieredzes bagāti.

Mežāzis

Salauzt kokosrieksta čaulu ir ārkārtīgi grūti, neizmantojot labas zināšanas un kārtīgus darbarīkus. Ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir tāpat - viņi ir spēcīgi un noslēpumaini un neļauj kuram katram ielūkoties savā dvēselē. Neskatoties uz šādu ārējo tēlu, šo cilvēku būtība ir maiga un patīkama, tāpat kā kokosrieksta ēdamā daļa, pie kuras tiek tikai izredzētie.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl sapņot un pat šokēt apkārtējos - varētu teikt, ka viņi ir dzimuši ananasa aizbildnībā. Raupja, vietām pat asa miza - līdz kodolam viegli netikt! Arī augļa saldums ir maldinošs - ja apēdīsi nepareizo gabaliņu, mute sarausies čokurā un sūrstēs lūpu kaktiņi. Un tomēr - tieši pateicoties šai pārsteigumu pilnajai pieejai, ar Ūdensvīru vienmēr ir interesanti un jautri.

Zivis

Pat senā filosofa Homēra laikā dieviešu statujas izgreba no bumbieres koksnes, jo šī koka enerģētika, pēc ezotērisko zinību pazinēju domām, ir vismaigākā no visām dabā pieejamajām. Šīs īpašības piemīt arī Zivju zīmes pārstāvjiem - tās ir maigas, sapņainas un noslēpumainas būtnes, kuras spēj nomierināt apkārtējos un izveidot romantisku gaisotni.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu