"Seksa un lielpilsētas" aktrises komentē izskanējušās apsūdzības pret Krisu Notu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP, SIPA/SCANPIX / TVNET kolāža

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots jeb Lieliskais vīrietis apsūdzēts par seksuālu vardarbību pret trim sievietēm. Izskanējušās apsūdzības komentējušas arī Nota kolēģes - Kerijas, Šarlotes un Mirandas lomas atveidotājas.

"Mēs esam dziļi apbēdinātas, dzirdot apsūdzības pret Krisu Notu," teikts paziņojumā, kas publicēts vietnē "Instagram" un ko parakstījušas Sintija Niksone, Sāra Džesika Pārkere un Kristīna Deivisa.

"Mēs atbalstām sievietes, kuras ir nākušas klajā un dalījušās savā sāpīgajā pieredzē," tā aktrises. "Mēs zinām, ka par to runāt noteikti ir ļoti sarežģīti, un mēs viņas par to uzslavējam."

Jau vēstīts, ka Nots tiek apsūdzēts seksuālā uzbrukumā pret divām sievietēm 2004. un 2015. gadā. Pēc apsūdzību izskanēšanas vēl kāda sieviete nākusi klajā ar savu pieredzi, atklājot, ka aktieris esot viņai uzmācies kādā restorānā 2010. gadā.

Pats Nots apsūdzības noliedz. 

Šīs apsūdzības nākušas klajā neilgi pēc seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājuma "Un tā tas laiks paiet" ("And Just Like That...") iznākšanas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu