Foto galerija ⟩ Ziemassvētku sajūtas Cēsu pilsētas ieliņās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Arī Cēsīs ir iespējams notvert īpašo svētku sajūtu vecpilsētas šaurajās, bet gaišajās ieliņās. Pirmo gadu īpašu svētku rotu ir ieguvis Maija parks.

Piektdienas un sestdienas vakaros plkst. 18.00, 19.00, 20.00 un 21.00 muzikālā gaismu performancē izgaismosies Cēsu Sv. Jāņa baznīca.

Ziemassvētku brīnumu laikam tuvojoties, mēs katrs vēlamies sajust svētku noskaņojumu, sarūpējot arī pārdomātas un sirsnīgas dāvanas.

Gaismiņām rotātās pilsētas un ziemīgie dabas skati vilināt vilina doties pastaigās un izbraucienos.

Cēsīs un novadā to var apvienot ar svētku dāvanu iegādi, jo šeit mājvietu raduši virkne interesantu un omulīgu veikaliņu, kā arī amatnieku un rokdarbnieku darbnīcu.

Lai dāvanu meklējumi būtu aizraujošs piedzīvojums, Cēsu tūrisma mājaslapā pieejami divi Ziemassvētku dāvanu iepirkšanās maršruti.

Viens no tiem aicina doties dāvanu meklējumos Cēsīs, bet otrs – iepazīt Cēsu novadu un sagādāt dāvanas pie novada amatniekiem un mājražotājiem.

Abos maršrutos atrodama informācija par Ziemassvētku noskaņu pārpildītajiem dizaina un suvenīru preču veikaliņiem, amatnieku darbnīcām un meistardarbnīcām, kuros var iegādāties mīļas, sirsnīgas, ar rokām gatavotas un lolotas dāvanas.

Vairāk informācijas – www.turisms.cesis.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu