Uzņēmums "Eco Baltia" nokaltušās eglītes izvedīs kopā ar veco elektrotehniku

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Vides apsaimniekošanas un atkritumu pārstrādes uzņēmumu grupas AS "Eco Baltia" vides apsaimniekošanas uzņēmumi SIA "Eco Baltia vide" un Siguldā strādājošais SIA "Jumis" sadarbībā ar izlietoto iepakojumu apsaimniekošanas uzņēmumu AS "Latvijas zaļais punkts" aicina pieteikties savu laiku nokalpojušās elektrotehnikas un nokaltušo Ziemassvētku eglīšu nodošanai, pavēstīja "Eco Baltia" pārstāvji.

Akcija notiks no 27.decembra līdz nākamā gada 31.janvārim.

Akcijas laikā "Eco Baltia vide" klienti var pieteikties elektrotehnikas un eglītes bezmaksas savākšanai no savas mājsaimniecības vai uzņēmuma adreses. Katrs iedzīvotājs izvešanai var pieteikt vienu eglīti, savukārt nododamās elektrotehnikas daudzums ir neierobežots. Akcijā var nodot abas lietas kopā vai atsevišķi.

Savukārt "Jumis" klienti eglītes un tehniku bez maksas var nodot šķirošanas laukumā "Zemdegas", Siguldas novadā, turpretī elektrotehnikas savākšanu no mājsaimniecībām "Jumis" organizēs konkrētos datumos pēc pieteikuma.

Nozaļojušo eglīšu un nevajadzīgās elektrotehnikas bezmaksas savākšana notiks Rīgas Ziemeļu rajonā un Vidzemes priekšpilsētā, Salaspilī, Ādažos, Mārupē, Babītē, Aucē, Tērvetē, Vecumniekos, Saldū, Brocēnos, Liepājā, Grobiņā, Siguldā un Mālpilī.

Tāpat eglītes un veco tehniku novadu iedzīvotāji var nogādāt šķirošanas laukumos - Saldū, Dzirnavu ielā 30, Liepājā, Ezermalas ielā 11, Ādažu novadā, "Kadagas attīrīšanas ietaises", Salaspilī, Rīgas ielā 115, Siguldas novadā, "Zemdegas".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu