Ko uzdāvināt Mežāzim Ziemassvētkos? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Daudz ambīciju, fantastiska izturība un izcils līderis ir Mežāžu galvenās īpašības. Ar kādu dāvanu iepriecināt šos darbaholiķus?

Mežāža zīmi pārvalda Saturns un, saskaņā ar seno grieķu mitoloģiju, laika dievu Kronu. Šīs zīmes pārstāvji tiek uzskatīti par praktiskām un gudrām, bet tajā pašā laikā ambiciozām un mērķtiecīgām personībām. Šķiet, ka nav tāda mērķa, kuru spītīgais un izturīgais Mežāzis nevarētu sasniegt!

Šīs zīmes pārstāvji ir arī ļoti erotiskas zodiaka zīmes - tāpat kā pārējās zodiaka zīmes, ko simbolizē dzīvnieki ar ragiem. Taču ģimene un ģimenes tradīcijas viņiem arī ir svarīgas: Mežāži ir vieni no tiem, kuri obligāti apmeklē visus bērnu koncertus!

Dāmām

Viņa bieži rada Sniega karalienes iespaidu, bet tieši šis ir tas gadījums, kad pirmie iespaidi maldina. Patiesībā šī dāma ir diezgan atvērta un sirsnīga. Uzdāvini viņai skaistu smilškrāsas zīda pidžamu ar mežģīnēm vai šampanieša krāsas halātu, un pretī saņemsi tīru pozitīvo lādiņu. Mežāze dod priekšroku klasikai, tāpēc labāk neriskēt ar jaunām modes tendencēm un izvēlēties viņai elegantu kašmira džemperi neitrālos toņos. Tas pats noteikums attiecas arī uz smaržu izvēli: meklējiet vecās skolas franču smaržas ar dabīgām sastāvdaļām. Neaizmirstiet par Mežāža karjeras centieniem - šeit noderēs stilīgs futrālis vai dizaineru vāciņi viņas portatīvajam datoram vai planšetei. Viņas akmens ir granāts. Lielisks minerāls ar dziļi sarkanu krāsu, kas nav tik spilgts kā rubīns, bet ne mazāk iespaidīgs. Pēc hinduisma un budisma piekritēju domām, granāts sniedz gudrību un apgaismo dvēseli.

Kungiem

Praktiskums un veselais saprāts ir galvenās lietas Mežāža vīrieša dzīvē. Izvēloties viņam dāvanu, domā par klasiku, nevis modes tendencēm. Viņam noteikti patiks silta šalle gaišās krāsās - jā, Mežāzis prot apmest šalli ap kaklu tā, lai izskatītos pēc pilsētas stilīgākā džentlmeņa. Viņš kā švīts neiebilst arī pret jauniem ādas cimdiem, klasisku angļu stila mēteli un zelta aproču pogām. Vai vēlaties atstāt atmiņu par sevi uz visiem laikiem? Dāvanā pasniegtais antīkā šaha komplekts kļūs par viņa ģimenes dārgumu. Neaizmirstiet par viņa lielisko humora izjūtu, tāpēc dāvanas ar piedevu "melnais humors" arī būs labs pārsteigums. Lielākā daļa Mežāža kungu mīl vēsturi un nekad neatteiksies apmeklēt kāda muzeja jaunāko ekspozīciju. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu