Policija svētku brīvdienās sola pārbaudes dzērājšoferu kontrolei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Gaidāmajās svētku brīvdienās policija papildu ikdienas satiksmes kontrolei iespēju robežās rīkos pārbaudes dzērājšoferu kontrolei.

Gaidāmajās svētku brīvdienās policija papildu ikdienas satiksmes kontrolei, īpašu uzmanību pievērsīs konkrētiem satiksmes apdraudējumiem. Iespēju robežās policija rīkos pārbaudes, kur uzsvars tiks likts uz to, lai autovadītāji nebrauc pie stūres reibumā, kā arī tiks pārbaudīta drošības jostu lietošana un tas, vai mazākie pasažieri tiek pārvadāti droši - ir piesprādzēti un atrodas sēdeklītī vai uz paliktņa, informēja Valsts policija.

Tā kā gaidāmie svētki solās būt sniegoti, tad ir jārēķinās, ka braukšana pa valsts ceļiem var būt apgrūtināta, tādēļ Valsts policija vērš autovadītāju uzmanību, ka būtiski izvēlēties laikapstākļiem un ceļa segumam atbilstošu braukšanas manieri.

Arī mazāk aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem - gājējiem un velosipēdistiem ir svarīgi rūpēties par savu drošību.

Tāpat svētku laikā policija uzmanību pievērsīs arī pirotehnikas tirgotājiem, uzraugot vai tiek ievēroti visi drošības noteikumi un likumīgi pārdota licencēta prece.

Pirotehnikas izstrādājumi jāiegādājas tikai tādos uzņēmumos, kam ir izsniegta atbilstoša licence, kā arī pirotehnikas izstrādājumi jālieto ievērojot visus drošības noteikumus un jābūt īpaši piesardzīgam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu