Sportacentrs.com TV un TV4 apvienojas vienā televīzijas kanālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

No 2022. gada janvāra kanāli Sportacentrs.com TV un TV4 apvienosies, lai piedāvātu skatītājiem vēl plašāku un enerģiskāku programmu. Jau nākammēnes abu kanālu saturs TV ekrānos būs skatāmas vienuviet - kanālā TV4.

Turpmāk TV4 būs skatāmi ne tikai ierastie diskusiju raidījumi, intervijas un konferences, bet arī plašs sporta oriģinālsaturs, jo tiešraides no pašmāju un starptautiskām sporta sacensībām, sarunu šovi un citi raidījumi, ko līdz šim skatītājiem piedāvāja kanāls Sportacentrs.com TV, tagad papildinās TV4 satura klāstu.

Ik dienu ēterā būs iespēja sekot līdzi pašmāju sporta kaislībām Latvijas-Igaunijas basketbola līgā, Optibet hokeja līgā, Elvi florbola līgā un citās sacensībās gan tiešraidēs, gan ierakstos. No TV ekrāniem nepazudīs arī sporta līdzjutēju iemīļotais sarunu šovs “eXi”, kurā bijušie sportisti paver priekškaru uz lielā sporta aizkulisēm, un “Ārpus kadra” sarunas ar sporta vides cilvēkiem. Janvāra nedēļas nogalēs TV4 varēs just līdzi un atbalstīt kamaniņu braucējus Pasaules kausa sacensībās, bet, lai veicinātu aktīvu dzīvesveidu, jau drīzumā kanāla skatītāji darbdienu rītos tiks aicināti izkustēties kopā ar rīta vingrošanas raidījumu.

TV4 turpinās rādīt arī festivāla “LAMPA” vērtīgās diskusijas un sarunas, kas paplašina redzes loku, izglītojošas un iedvesmojošas konferences, diskusijas par sabiedrībai nozīmīgām tēmām un arī koncertus. Piemēram, šī gada nogalē, 30. decembra vakarā, televīzijas skatītāji tiešraidē TV4 varēs baudīt Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra Vecgada koncertu.

Kanāls TV4 Latvijas pieejamo televīzijas kanālu pulkam pievienojās šī gada aprīlī, kļūstot par vienu no bezmaksas virszemes apraides kanāliem, kas pieejams 99,77% valsts teritorijas. Novembrī tika iegūtas tiesības jau jaunā veidolā turpināt pārraidīt šajā apraidē līdz pat 2024. gada nogalei. TV4 pieejams arī pie Tet, Baltcom, Go3 un citiem televīzijas pakalpojumu sniedzējiem. Ja vēlies, bet nevari to atrast savā TV kanālu sarakstā, tad sazinies ar TV4 komandu, nosūtot ziņu uz info@cetri.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu