Sestdienas horoskops: jauki brīži un piedzīvojumi sirdslietās!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 25. decembrim.

AUNS

Būs pārdomu brīži, kad gribas palikt vienatnē un izvērtēt, kas paveikts un kas drīzumā jāizdara. Piemērota diena arī izbraucienam un saziņai ar radiem un dr

VĒRSIS

Jau no paša rīta jutīsies možs un darbīgs. Modini savējos, sazvani draugus – jādodas pie dabas, pārgājienā, izbraucienā. Jauki brīži un piedzīvojumi sirdslietās.

DVĪŅI

Šī diena tāda laiska... Jāsakārto māja, vakardienas gardumi arī vēl palikuši... Sazvanies ar draugiem – kā kuram gājis, pasaki labus vārdus, bet pēcpusdienā izej nesteidzīgā pastaigā.

VĒZIS

Pārdomas saistībā ar sirdslietām. Ja ar otro pusīti vairs nav kā dziesmā par cimdiņu un rociņu, un podiņu un vāciņu, tad lūko, kā attiecības uzlabot. Turklāt lietas labā kaut kas jādara abiem.

LAUVA

Ap sirdi silti, jo Ziemassvētku vakars bija izdevies. Daudz pozitīvu emociju un šodien gribēsi ar tām dalīties. Piezvani radiem un draugiem. Jautras sarunas un arī jauna informācija.

JAUNAVA

Vakar vakars pavadīts jauki, bet šodien atkal nav miera. Priekšauts ap vidu – un vārīt cept un šmorēt, vēlreiz uzklāt galdu un visus pamielot. Līdztekus tam jaukas un sirsnīgas sarunas ar savējiem.

SVARI

Brīvajiem ļaudīm svētku laikā dvēselē var uzplaukt mīlestības zieds, un šodiena uzdāvāt brīnumainu piedzīvojumu. Bet ģimenes cilvēkiem sirsnība, sapratne un vēlme kopā pasākt ko aizraujošu.

SKORPIONS

Vajadzētu izkustēties ārpus mājas, pie dabas – pasākt kādas kustīgas un sportiskas aktivitātes. Vakarā tīkams nogurums, kas līdz nākamās dienas rītam pārvēršas enerģiskā mundrumā.

STRĒLNIEKS

Apciemo tālākus radus, atļauto iespēju robežās sarīko draugu tikšanos vai apmeklē kādu ziemīgu brīvdabas pasākumu. Vari arī ieplānot nelielu izbraucienu pa Latvijas skaistajām vietā.

MEŽĀZIS

Ļoti sabiedriska diena. Jau no paša rīta var pieteikties draugi, kas vēlas ar tevi kaut kur doties vai vismaz kārtīgi izrunāties tiešsaistē. Mājās jāgādā par saticību.

ŪDENSVĪRS

Vajag padomāt, pabūt vienatnē ar sevi. Kad domas sakārtotas, būtu jauki kopā ar mīļajiem cilvēkiem un tuviem draugiem kaut kur doties - kaut vai pie eglītes atstāt cienastu meža iemītniekiem.

ZIVIS

Vajag izkustēties ārpus mājas, kaut kur aizbraukt vai apmeklēt kādu brīvdabas pasākumu, ja kas tāds ir pieejams. Rāma relaksācija dos jaunu enerģijas lādiņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu